Το Casta Diva Resort Mandarin Oriental Hotel Group έχει αναλάβει τη διαχείριση του CastaDiva Resort & Spa,  θέρετρο στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας, το οποίο θα λειτουργήσει ως Mandarin Oriental, Lake Como, την άνοιξη του 2019 μετά από ανακαίνιση των εγκαταστάσεων.

Αυτό θα είναι το πρώτο θέρετρο της Mandarin Oriental στη Δυτική Ευρώπη και θα συμπληρώσει το ξενοδοχείο του Ομίλου στο Μιλάνο.

Το θέρετρο βρίσκεται στις όχθες της λίμνης Como και περιβάλλεται από πλούσια βότανα. Αποτελεί ιστορικό σημείο αναφοράς, αποτελούμενο από 76 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες που στεγάζονται σε εννέα βίλες που χρονολογούνται από τον 19ο αιώνα.

Δύο από τις βίλες θα προσφέρουν στους επισκέπτες το δικό τους ιδιωτικό καταφύγιο. Σχεδόν όλα τα καταλύματα έχουν θέα στη λίμνη που μπορείτε να απολαύσετε είτε από μπαλκόνι είτε από βεράντα.

Διαθέτει τέσσερα εστιατόρια και μπαρ, μια βεράντα δίπλα στη λίμνη για υπαίθρια γεύματα, ένα μεγάλο σπα με εσωτερική πισίνα και υπαίθρια πλωτή πισίνα στη λίμνη.

Υπάρχει επίσης μια ποικιλία από  συνεδριακές εγκαταστάσεις στους χώρους του θερέτρου. “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επεκτείνουμε τη Mandarin Oriental στις όχθες της λίμνης Κόμο, η οποία εδώ και πολύ καιρό αποτελεί προορισμό για τους ταξιδιώτες πολυτελείας.

Ανυπομονούμε να προσφέρουμε την υποδειγματική υπηρεσία του Ομίλου στο θέρετρο και να συνεργαστούμε για να δημιουργήσουμε ένα από τα καλύτερα ακίνητα της Ιταλίας “, δήλωσε ο James Riley, Διευθύνων Σύμβουλος του Mandarin Oriental Hotel Group.