Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marella Cruises, ανακοίνωσε τη χαλάρωση των απαιτήσεων εμβολιασμού στις κρουαζιέρες της.
Οι πελάτες της από την 1η Μαΐου δεν θα χρειάζεται πλέον να παρέχουν αποδείξεις εμβολιασμού κατά του COVID-19.

Η αλλαγή θα ισχύει για όλες τις κρουαζιέρες της, εκτός από τους προορισμούς που απαιτούν απόδειξη εμβολιασμού ως προϋπόθεση εισόδου στη χώρα, όπως ορίζεται από τις τοπικές αρχές, όπως οι ΗΠΑ και τα εδάφη τους.

Η άφιξη πλοίου στο λιμάνι θεωρείται ως είσοδος στον προορισμό, ανεξάρτητα από το αν κάποιος επιβάτης αποβιβάζει το πλοίο.

Για όλους τους πελάτες που ταξιδεύουν την ή πριν από τις 30 Απριλίου 2023, ισχύουν οι κανόνες εμβολιασμού της Marella Cruises, οι οποίοι απαιτούν από όλα τα άτομα ηλικίας 12 ετών και άνω να είναι πλήρως εμβολιασμένα για να ταξιδέψουν.
Τα παιδιά ηλικίας 2 έως 11 ετών πρέπει να ακολουθούν τις προϋποθέσεις εισόδου για τους προορισμούς στην κρουαζιέρα τους.

Ο Chris Hackney, διευθύνων σύμβουλος της Marella Cruises, δήλωσε ότι «η υγεία και η ασφάλεια είναι πάντα η νούμερο ένα προτεραιότητά μας για όλους τους επισκέπτες και το πλήρωμά μας, και αυτή η απόφαση έχει αξιολογηθεί προσεκτικά από τις ομάδες μας.

Πολλοί προορισμοί δεν απαιτούν πλέον εμβολιασμό ως προϋπόθεση για την είσοδο και η χαλάρωση αυτών των κανόνων είναι το φυσικό επόμενο βήμα καθώς η βιομηχανία ταξιδιών και κρουαζιέρων προχωρά μετά την πανδημία COVID-19.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι οι πελάτες μας θα έχουν μια υπέροχη κρουαζιέρα από την αρχή μέχρι το τέλος. Ελπίζουμε ότι η χαλάρωση αυτών των κανόνων σημαίνει ότι οι επισκέπτες μας μπορούν να απολαύσουν μια ευκολότερη εμπειρία πριν από το ταξίδι. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να καλωσορίζουμε τόσο νέους όσο και υπάρχοντες πελάτες στα πλοία μας στο εγγύς μέλλον.»