Συμφωνία με την Beijing North Star Company Limited υπέγραψε η Marriott International για να ανοίξει το τρίτο Ritz-Carlton και το πρώτο ξενοδοχείο Marriott Marquis στο Πεκίνο.

Tο Ritz-Carlton Beijing, αναμένεται να ανοίξει το 2026, προσφέροντας τις θρυλικές υπηρεσίες σε συνδυασμό με τον κομψό σχεδιασμό του στους ταξιδιώτες.

Το Beijing Marriott Marquis Hotel θα προσφέρει έναν τέλειο συνδυασμό εγκάρδιας εξυπηρέτησης και μοντέρνου στυλ στο Εθνικό Συνεδριακό Κέντρο της Κίνας Φάση II , ένα μεγάλο συγκρότημα με ξενοδοχεία, καταστήματα λιανικής, γραφεία, εγκαταστάσεις αναψυχής και ευρύχωρους χώρους για συνέδρια, εκθέσεις και εκδηλώσεις υψηλού επιπέδου.

Σχεδιασμένο από τη διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία εσωτερικής διακόσμησης Yabu Pushlberg Inc., το The Ritz-Carlton Beijing, North αναμένεται να διαθέτει 282 κομψά διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες.

Το Beijing Marriott Marquis Hotel θα προσφέρει 671 δωμάτια και σουίτες, μαζί με μια σειρά από γαστρονομικούς χώρους, όπως ένα εστιατόριο που λειτουργεί όλη την ημέρα, ένα εξειδικευμένο εστιατόριο και ένα χαλαρό lobby bar και lobby lounge (The Greatroom).

Οι προγραμματισμένες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν επίσης πισίνα και γυμναστήριο, καθώς και χώρους συνεδριάσεων και εκδηλώσεων 3.207 τετραγωνικών μέτρων που περιλαμβάνουν μια Grand Ballroom, δύο Junior Ballrooms, τρεις αίθουσες συσκέψεων και ένα executive club lounge – M Club.