Η JW Marriott, μέρος του χαρτοφυλακίου της Marriott Bonvoy με περισσότερες από 30 μάρκες ξενοδοχείων, ανακοινώνει το δεύτερο ακίνητό της στην Κένυα με τα εγκαίνια του JW Marriott Hotel Nairobi.

Ως το ψηλότερο ξενοδοχείο της χώρας με 35 ορόφους στην εμπορική περιοχή Westlands, το JW Marriott Hotel Nairobi αποτυπώνει την ουσία της φυσικής ομορφιάς και της κληρονομιάς της Κένυας, προσφέροντας στους ταξιδιώτες μια γαλήνια απόδραση για το μυαλό, το σώμα και την ψυχή.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 315 εκλεπτυσμένα δωμάτια, πέντε προορισμούς για φαγητό διεθνούς έμπνευσης, ένα πολυτελές Spa της JW, πισίνα, γυμναστήριο και οκτώ εξαιρετικούς χώρους εκδηλώσεων για συγκεντρώσεις και γιορτές.

Επιπλέον 51 ευρύχωρα διαμερίσματα με υπηρεσία καθαρισμού και ένα sky bar & lounge πρόκειται να ανοίξουν αργότερα μέσα στο έτος.

Η εσωτερική διακόσμηση του ξενοδοχείου είναι σε μεγάλο βαθμό εμπνευσμένη από την ομορφιά, την κληρονομιά και την παλέτα του υπέροχου εξωτερικού χώρου της Κένυας.

Σχεδιασμένο από τον George Wong, το ακίνητο είναι εμπνευσμένο από το πνεύμα και την ιστορία μιας αφρικανικής περιπέτειας, με μια γήινη χρωματική παλέτα από καφέ σαβάνα, κόκκινα Maasai, πολιτιστική τερακότα και πράσινο σαφάρι ενσωματωμένη στους χώρους του.