Η Marriott International άνοιξε ένα ξενοδοχείο με την επωνυμία lifestyle Moxy. Το Moxy Plymouth 200 δωματίων βρίσκεται στη Millbay Boulevard.

Η εσωτερική διακόσμηση έχει εμπνευστεί από τη ναυτική ιστορία της πόλης, με λόμπι με ναυτικά θέματα, φωτισμό με δίχτυα ψαρέματος και τοιχογραφίες που απεικονίζουν πλοία και τον εμβληματικό φάρο Smeaton’s Tower του Plymouth.

Τα δωμάτια διαθέτουν “έξυπνο χώρο εργασίας”, καμπίνα ντους, δερμάτινα κεφαλάρια και τηλεοράσεις Chromecast 42 ιντσών, ενώ άλλες εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν γυμναστήριο και συνδυασμένο μπαρ και χώρο check-in, όπου οι επισκέπτες λαμβάνουν ένα δωρεάν κοκτέιλ ή μοκτέιλ κατά την άφιξη.

Η Marriott λάνσαρε το εμπορικό σήμα Moxy το 2013, με το πρώτο ξενοδοχείο να ανοίγει στο Μιλάνο την επόμενη χρονιά.

Το Moxy Plymouth είναι η 15η ιδιοκτησία της μάρκας στο Ηνωμένο Βασίλειο και η δεύτερη στη Νοτιοδυτική Αγγλία, ενώ η Moxy Bristol άνοιξε τον Μάιο του 2022.

Πέρυσι ανακοινώθηκαν τα σχέδια για το πρώτο ακίνητο Hilton στο Πλίμουθ, με το Hilton Garden Inn Plymouth 150 δωματίων να βρίσκεται σε μια τοποθεσία με θέα στο Plymouth Hoe, κοντά στη Βασιλική Ακρόπολη της πόλης και τον Πύργο του Smeaton.