Η Marriott υπέγραψε συμφωνία με τη Maraey, την κύρια βιώσιμη τουριστική-οικιστική επιχείρηση της Βραζιλίας, για τρία διαφορετικά ξενοδοχεία στην περιοχή Maricá του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Μόλις 45χλμ. από το Ρίο ντε Τζανέιρο, το συγκρότημα τριών ξενοδοχείων αναμένεται να σηματοδοτήσει την εισαγωγή της μάρκας The Ritz-Carlton Reserve στη Βραζιλία και τη Νότια Αμερική.

Επιπλέον, το προγραμματισμένο JW Marriott αναμένεται να είναι ένα από τα πρώτα all-inclusive ξενοδοχεία της μάρκας στον κόσμο, ενώ το Rock in Rio – Autograph Collection, αναμένεται να είναι το πρώτο θεματικό ξενοδοχείο που φέρει το όνομα του δημοφιλούς φεστιβάλ που προσελκύει χιλιάδες θαυμαστές.

Με την εκτιμώμενη επένδυση της Maraey περίπου 360 εκατ. δολαρίων, τα ακίνητα αναμένεται να διαθέτουν περισσότερα από 1.100 δωμάτια, να δημιουργήσουν περισσότερες από 16.000 άμεσες και έμμεσες θέσεις εργασίας κατά τη φάση κατασκευής και να δημιουργήσουν πάνω από 3.500 θέσεις μόλις λειτουργήσουν.

Μια μελέτη οικονομικών επιπτώσεων, που αναπτύχθηκε από την Abacus Group, έδειξε ότι τα ξενοδοχεία θα συμβάλουν στην οικονομική και τουριστική επέκταση στην πολιτεία του Ρίο ντε Τζανέιρο και στη Βραζιλία, με προβλεπόμενους 300.000 άμεσους και 150.000 έμμεσους επισκέπτες ετησίως.