Η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε σχέδια για επέκταση του χαρτοφυλακίου της στο Βιετνάμ, αναμένοντας να προσθέσει σχεδόν 9.000 δωμάτια στο χαρτοφυλάκιο της εταιρείας και να δει το ντεμπούτο βασικών εμπορικών σημάτων, συμπεριλαμβανομένων των Ritz-Carlton Residences, Marriott Hotels, Westin και Courtyard by Marriott.

«Το Βιετνάμ γνώρισε εντυπωσιακή οικονομική ανάπτυξη πριν από την πανδημία, εν μέρει από τις συντονισμένες αναπτυξιακές πολιτικές και τις ισχυρές επενδύσεις σε υποδομές», δήλωσε ο Rajeev Menon, Πρόεδρος, Asia Pacific (εκτός της Μεγάλης Κίνας), της Marriott International.

«Η ανάπτυξή μας στο Βιετνάμ αντανακλά την εμπιστοσύνη που εξακολουθούν να έχουν οι ντόπιοι ιδιοκτήτες στη Marriott International και ανυπομονούμε να τους προσφέρουμε ευκαιρίες για να αξιοποιήσουμε το ολοκληρωμένο χαρτοφυλάκιό μας με 30 μάρκες, καθώς και το ισχυρό μας δίκτυο διανομής».

Οι premium μάρκες της Marriott συνεχίζουν να έχουν απήχηση στο Βιετνάμ. Ως η πιο παγκόσμια μάρκα του χαρτοφυλακίου, η Sheraton Hotels & Resorts , αναμένει να κάνει το ντεμπούτο της σε πολλούς νέους προορισμούς σε όλο το Βιετνάμ, συμπεριλαμβανομένου του Σμαραγδένιου νησιού Phu Quoc, του παγκοσμίου φήμης Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO του Ha Long Bay, Πόλη των Αιώνιων Πηγών» Dalat και οι ακτές του Binh Chau.

Ένα κομψό νέο Renaissance Hotels σχεδιάζεται να ανοίξει στην παραθαλάσσια πόλη Danang, ενώ το Le Méridien Hotels & Resorts σχεδιάζει να κάνει το ντεμπούτο του στο Danang και το Cam Ranh. Η ναυαρχίδα της μάρκας Marriott Hotels αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της στο Ανόι και στο Χόι Αν, ενώ η Westin – η κορυφαία μάρκα ευεξίας της εταιρείας – αναμένεται να ανοίξει στο Ανόι και το Cam Ranh.Το Marriott Executive Apartments , η δημοφιλής μάρκα για μεγαλύτερης διάρκειας διαμονή, έχει επίσης προγραμματιστεί να αρχίσει να υποδέχεται επισκέπτες στο Danang.

Το επιλεγμένο χαρτοφυλάκιο υπηρεσιών της Marriott δίνει ισχυρή ώθηση για ανάπτυξη στο Βιετνάμ, παρέχοντας μια σειρά από προσφορές τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς ταξιδιώτες. Το Fairfield by Marriott αναμένεται να εισαχθεί σε τοποθεσίες όπως το Vinh Yen, το Ha Long και το Ανόι, ενώ αρκετά ξενοδοχεία Courtyard by Marriott αναμένεται να ανοίξουν σε Danang, Ha Long και Nha Trang.