Η Marriott International δίνει ψηφιακά οδηγίες σε μία νέα πλατφόρμα της για να βοηθήσει τους διοργανωτές και τους συμμετέχοντες MICE να σχεδιάσουν και να συμμετέχουν με ασφάλεια.

Η αλυσίδα φιλοξενίας εισάγει αλλαγές που περιλαμβάνουν βελτιωμένες οδηγίες υγιεινής, νέα επιχειρησιακή εκπαίδευση για συνεργάτες και αυξημένη χρήση τεχνολογιών συνεδρίων.

Διαθέσιμα είναι από χθες στο MarriottBonvoyEvents.com τα εργαλεία που απεικονίζουν την νέα προσέγγιση της Marriott στην παροχή υψηλής ποιότητας εμπειριών συναντήσεων και εκδηλώσεων σε όλο το χαρτοφυλάκιο ξενοδοχείων και θερέτρων της.

Ο πρωταρχικός στόχος των ομάδων εκδηλώσεων ξενοδοχείων είναι να βοηθήσουν τους σχεδιαστές να κατανοήσουν πώς θα είναι μια συνάντηση στο σημερινό περιβάλλον. Και να διασφαλίσουν ότι μπορούν να κάνουν τις εργασίες τους γρήγορα και εύκολα με εκδηλώσεις που έχουν σχεδιαστεί για να εξυπηρετήσουν τους στόχους της συνάντησης τους.

Από τον προγραμματισμό έως τη σύναψη συμβάσεων, οι ομάδες ξενοδοχείων συμβουλεύονται με πελάτες για να αναθεωρήσουν νέες πρακτικές, συμπεριλαμβανομένης της κοινωνικής απόστασης των συμμετεχόντων και βελτιωμένων προσφορών, όπως εικονικές / υβριδικές συναντήσεις, ανέπαφες εγγραφές και λύσεις τροφοδοσίας.

Η Marriott International, όπως πάντα, έχει δεσμευτεί να παρέχει την καλύτερη δυνατή εμπειρία σε συναντήσεις και εκδηλώσεις σε ένα ευρύ φάσμα καταλυμάτων και χώρων, αντιμετωπίζοντας παράλληλα τις μοναδικές ανησυχίες και προκλήσεις αυτής της περιόδου.

Δείτε το βίντεο της Marriott International για MICE