Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Marriott Bonvoy -το χαρτοφυλάκιο της Marriott International με 30 εξαιρετικές μάρκες ξενοδοχείων και το πρόγραμμα ταξιδιών με υψηλά προνόμια- δίνει το απόλυτο δώρο σε τρεις τυχερούς λάτρεις της περιπέτειας.

Μια δωρεάν πρόσκληση να γνωρίσουν και τις 30 μάρκες ξενοδοχείων της -σε μία ταξιδιωτική εμπειρία 300 ημερών- συμπεριλαμβανομένης και της επιμελημένης συλλογής ενοικιαζόμενων κατοικιών.
Οι νικητές θα γνωρίσουν το εύρος των ταξιδιωτικών προγραμμάτων και υπηρεσιών που προσφέρει η Marriott Bonvoy, σε όλο τον κόσμο.

Εμπνευσμένοι από την πίστη του Marriott Bonvoy στη δύναμη του ταξιδιού, οι νικητές θα ζήσουν εξαιρετικές διαμονές που εκτείνονται από τα ξενοδοχεία και θέρετρα The Ritz-Carlton και Westin, μέχρι τα ξενοδοχεία Courtyard by Marriott και Autograph Collection και πολλά άλλα.

Οι νικητές θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε εμπειρίες που δεν μπορούν να αγοράσουν χρήματα από το πρόγραμμα Marriott Bonvoy Moments.
Όπως να μείνουν σε μία από τις 50.000+ επιμελημένες ενοικιάσεις premium και πολυτελών κατοικιών που αναφέρονται στο Homes & Villas by Marriott International, την πλατφόρμα ενοικίασης κατοικιών που ξεκίνησε η Marriott το 2019.

Τι περιλαμβάνει το βραβείο για τους τρεις τυχερούς

  • Αεροπορικά εισιτήρια μετ’ επιστροφής.
  • Αποκλειστικές βιωματικές περιπέτειες.
  • Δωροκάρτα Marriott Bonvoy 10.000 δολαρίων για την κάλυψη υπηρεσιών όπως γεύματα στο κατάλυμα, υπηρεσίες σπα και δραστηριότητες.
  • Επιταγή 15.000 δολαρίων για χρήση όπως επιθυμείτε.
  • Κιτ “Take Me Away” με αντικείμενα από τα επώνυμα διαδικτυακά καταστήματα λιανικής στις Marriott Bonvoy Boutiques.
  • Κουπόνια για μεταφορά από την Uber. Τα μέλη Marriott Bonvoy μπορούν να συνδέσουν τους λογαριασμούς τους για να κερδίσουν πόντους Marriott Bonvoy σε επιλεγμένες διαδρομές και παράδοση φαγητού Uber Eats.
  • Marriott Bonvoy Elite Status, για αποκλειστικά προνόμια όπως check-out αργά, αναβαθμίσεις δωματίων και πολλά άλλα. Ακόμα και όταν ολοκληρωθεί η ταξιδιωτική τους εμπειρία 300 ημερών.

Η διαδικασία συμμετοχής

Όσοι ενδιαφέρονται να ζήσουν αυτή τη μοναδική περιπέτεια μπορούν να υποβάλουν ένα βίντεο TikTok χρησιμοποιώντας τα hashtags #30stays300days και #contest από τις 18 Ιανουαρίου έως τις 18 Μαρτίου 2022.

Το Marriott Bonvoy προσκαλεί όλους τους λάτρεις της περιπέτειας 21 ετών και άνω να πουν γιατί θα ήταν ο καλύτερος υποψήφιος για αυτήν την εμπειρία. Και να απαντήσουν στην ερώτηση, «πώς σας έχουν διαμορφώσει τα ταξίδια;».

Τρία άτομα θα επιλεγούν και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους την άνοιξη του 2022.

Ως επίσημοι ανταποκριτές του Marriott Bonvoy TikTok και άλλες πλατφόρμες της επιλογής τους, οι νικητές όχι μόνο θα βιώσουν ένα ταξίδι με όλα τα έξοδα πληρωμένα σε όλο τον κόσμο, αλλά θα γίνουν και πρεσβευτές ταξιδιών.

Οι ιδανικοί ανταποκριτές θα πρέπει να έχουν πάθος για εξερεύνηση, καταγράφοντας το ταξίδι τους με τρόπους που ζωντανεύουν τις τοπικές περιοχές και δείχνουν την ξεχωριστή αντίληψη τους για το ταξίδι μέσω μιας ψηφιακής αφήγησης.
Η ιστορία θα πρέπει να είναι τόσο δημιουργική όσο και πρωτότυπη. Και να παράγει περιεχόμενο που αντανακλά την ενέργεια και τον πολιτισμό ενός τόπου που ενισχύει πόσο ουσιαστικό και καθαρτικό μπορεί να είναι το ταξίδι.