Την επόμενη εβδομάδα, η Marriott ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει να μισθώνει 2.000 πολυτελή σπίτια σε 100 πόλεις στις ΗΠΑ, την Ευρώπη και τη Λατινική Αμερική. Homes & Villas από την Marriott σε περισσότερες από 100 αγορές.

Η επέκτασή της στο χώρο ενοικίασης κατοικιών συμπίπτει με την επέκταση της Airbnb στον ξενοδοχειακό κλάδο, τις μεταφορές και μια νέα κατηγορία βραχυπρόθεσμων ενοικίων που προσφέρουν υπηρεσίες όπως το ξενοδοχείο.

“Η κυκλοφορία των Homes & Villas από τη Marriott International αντανακλά τη συνεχή δέσμευσή μας στην καινοτομία καθώς οι ανάγκες των καταναλωτικών ταξιδιών εξελίσσονται, τονίζει η Stephanie Linnartz, επικεφαλής του παγκόσμιου τμήματος εμπορικής διεύθυνσης της Marriott International.
Αυτό που ξεκίνησε ως πιλότος πριν από ένα χρόνο τώρα προσφέρεται παγκόσμια, παρέχοντας στους επισκέπτες μας το χώρο και τις ανέσεις ενός σπιτιού που υποστηρίζεται από μια αξιόπιστη ταξιδιωτική εταιρεία και τα καλύτερα σε οφέλη πίστης”.

Homes & Villas από το Marriott International

Από όσους έκαναν κράτηση σπιτιού κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος το οποίο ήταν διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένες ευρωπαϊκές πόλεις, σχεδόν το 90% ήταν μέλη του Marriott Bonvoy και πάνω από τα τρία τέταρτα ταξίδευαν για αναψυχή με οικογένεια και φίλους. Η μέση διαμονή επισκεπτών ήταν περισσότερο από τριπλάσια σε σχέση με την τυπική παραμονή του ξενοδοχείου.

Τα σπίτια

  • Ένα εξοχικό σπίτι τεσσάρων υπνοδωματίων σε έξι ιδιωτικά στρέμματα κρασιού της Καλιφόρνια.
  • Μια βίλα έξι υπνοδωματίων στο Sorrento της Ιταλίας με μια πισίνα υπερχείλισης με θέα στη Μεσόγειο Θάλασσα και ένα φούρνο για πίτσα με ξύλα.
  • Μια παραθαλάσσια βίλα στην Ανγκουίλα με ιδιωτική παραλία και προσωπικό προσωπικό μπάτλερ και σπιτιού.
  • Ένα ιρλανδικό κάστρο του 18ου αιώνα που φιλοξενεί 17 άτομα και διαθέτει ιδιωτική λίμνη για βαρκάδα και ψάρεμα.
  • Ένα αρχοντικό έξι υπνοδωματίων στο Λονδίνο με παιδότοπο και τοίχο αναρρίχησης.

Σπίτια για επαγγελματίες ταξιδιώτες

Η Homes & Villas από την Marriott International ξεκινά συνεργασία με επιλεγμένες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων.
Τα ακίνητα αυτών των επιχειρήσεων στους επαγγελματίες ταξιδιώτες σπίτι με 24/7 υποστήριξη, υψηλής ταχύτητας Wi-Fi, κλινοσκεπάσματα και ανέσεις, καθώς και φιλικές προς την οικογένεια ανέσεις.

Οι εταιρείες διαχείρισης ακινήτων που επιλέχθηκαν από το Marriott είναι μεταξύ άλλων TurnKey Vacation Rentals, LaCure, το Loyd & Townsend Rose, Veeve, London Residents Club, καθώς και τις εταιρείες διαχείρισης ξενοδοχείων όπως Mainsail Lodging και Reserva Conchal.