Σύνταξη: tourismtoday.gr

Την είσοδο της στον τομέα καταλυμάτων σαφάρι στην Αφρική ανακοίνωσε η Marriott International.

Υπέγραψε συμφωνία με την Baraka Lodges Ltd. για την δημιουργία του ξενοδοχείου το JW Marriott Masai Mara Lodge, στην Κένυα.

Το ξενοδοχείο θα βρίσκεται στο Εθνικό Καταφύγιο Mara, μια από τις πιο γνωστές περιοχές διατήρησης και άγριας ζωής της Αφρικής. Και θα προσφέρει στους απαιτητικούς ταξιδιώτες ένα απαράμιλλο σκηνικό, σε ένα κομψό και πολυτελές καταφύγιο που αναμένεται να υποδεχθεί τους επισκέπτες το 2023.

Με θέα στις φημισμένες όχθες του ποταμού Talek και στην άκρη του καταφυγίου, η προνομιακή τοποθεσία του JW Marriott Masai Mara Lodge θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα ιδιαίτερα υπερυψωμένο καταφύγιο από όπου θα ανακαλύψουν το Εθνικό Καταφύγιο Masai Mara, την εκπληκτική του θέα, την άφθονη άγρια ​​ζωή και τις ατελείωτες πεδιάδες.

Τα σχέδια για το νέο ξενοδοχείο περιλαμβάνουν 20 ιδιωτικές σκηνές, συμπεριλαμβανομένου ενός προεδρικού κιόσκι και δύο σουίτες -που επικοινωνούν- με ουρανό, ιδανικές και για οικογένειες, καθεμία με ιδιωτική βεράντα με θέα στον ποταμό.

Οι κοινόχρηστοι χώροι περιλαμβάνουν εστιατόριο, lounge bar, σπα και μια μεγάλη εξωτερική βεράντα με τζάκι που θα φιλοξενεί παραδοσιακές παραστάσεις χορού Μασάι το βράδυ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να παρατηρήσουν το «Big Five» που φιλοξενεί το Masai Mara με λιοντάρια, λεοπαρδάλεις, βουβάλια, ρινόκερους και ελέφαντες.

«Το JW Marriott Masai Mara Lodge θα προσφέρει στους επισκέπτες ένα πολυτελές σκηνικό για να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις καθώς συνδέονται με τη φύση και την άγρια ​​ζωή όσο ποτέ άλλοτε, λέει ο Bruce Rohr , Αντιπρόεδρος και Brand Leader, JW Marriott.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που η μάρκα JW Marriott θα καλωσορίσει ταξιδιώτες περιπέτειας, σε αυτό το μέρος του κόσμου που κόβει την ανάσα».

Η διατήρηση της γης και των κατοίκων της θα βρίσκεται στην καρδιά του JW Marriott Masai Mara.
Το καταφύγιο σαφάρι στοχεύει να απασχολήσει έως και 50 ντόπιους από την κοινότητα των Μασάι και θα προσφέρει ισχυρές ευκαιρίες μάθησης σε επισκέπτες που θέλουν να βυθιστούν στον προορισμό.

«Η υπογραφή του JW Masai Mara Lodge αποτελεί ορόσημο στην ανάπτυξη της Marriott International στην Αφρική καθώς η εταιρεία εισέρχεται στον τομέα του πολυτελούς σαφάρι.

Αυτό το έργο ορόσημο ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη επιθυμία των ταξιδιωτών για βιωματικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να οικοδομήσουν μια βαθύτερη σύνδεση με τον επιλεγμένο προορισμό τους, υπογραμμίζει ο Jerome Briet Διευθυντής Ανάπτυξης της Marriott International σε EMEA.

Το JW Marriott ενθαρρύνει τους επισκέπτες να είναι προσεκτικοί και παρόντες, κάτι που προσφέρεται τέλεια για ουσιαστικές διακοπές σαφάρι».

Η Marriott International λειτουργεί επί του παρόντος περισσότερα από 120 ακίνητα στην Αφρική σε όλο το χαρτοφυλάκιό της.
Το JW Marriott Masai Mara Lodge θα ενταχθεί στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Marriott Bonvoy με 8.000 ξενοδοχεία παγκοσμίως.