Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International γιορτάζει το άνοιγμα του Westin London City. Πρόκειται για το 1.000ο ξενοδοχείο της σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA).
Το άνοιγμα του σηματοδοτεί το ντεμπούτο της μάρκας Westin Hotels & Resorts στην αγορά φιλοξενίας του Ηνωμένου Βασιλείου.

Το ξενοδοχείο Westin London City εξισορροπεί απρόσκοπτα την ενέργεια του Λονδίνου με την υπόσχεση ευεξίας για την οποία είναι γνωστή η μάρκα.

Καθώς η Marriott International γιορτάζει αυτό το ορόσημο, ανακοίνωσε επίσης ότι κατά το 2022 και το 2023, αναμένει να προσθέσει περισσότερα από 200 ακίνητα, που ισοδυναμούν με 38.000 δωμάτια, σε EMEA.

«Είμαστε περήφανοι που φτάσαμε τα 1.000 ξενοδοχεία Marriott International σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική, δήλωσε ο Satya Anand πρόεδρος της Marriott International σε EMEA. Αυτό το ορόσημο ανάπτυξης συμβολίζει την πλούσια ιστορία και το λαμπρό μέλλον μας.

Μόνο πέρυσι, ανοίξαμε σχεδόν 90 ακίνητα σε όλη την EMEA, συμπεριλαμβανομένων επωνυμιών σε προορισμούς όπως η Ίμπιζα, το Ρέικιαβικ και το Κάιρο, καθώς και πρόσθετα ανοίγματα σε καθιερωμένες αγορές όπως το Λονδίνο και το Ντουμπάι.

Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα ενισχύσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας, φέρνοντας ακόμα πιο μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες για τους επισκέπτες μας.
Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε αξία για τους ιδιοκτήτες και τους δικαιοδόχους μας μέσω των παγκόσμιων επωνυμιών μας, των ολοκληρωμένων συστημάτων υποστήριξης επιχειρήσεων και της κορυφαίας πλατφόρμας πιστότητας Marriott Bonvoy».