Η Marriott International, ανακοίνωσε το ορόσημο άνοιγμα του 1.000ου ξενοδοχείου της στην Ασία-Ειρηνικό, σηματοδοτώντας τη συνεχιζόμενη εμπιστοσύνη της στο μακροπρόθεσμο αναπτυξιακό δυναμικό της περιοχής.

Η εταιρεία εισήλθε στην περιοχή πριν από σχεδόν 50 χρόνια και έχει αυξήσει σταθερά το αποτύπωμά της στην Ασία-Ειρηνικό. Το Ritz-Carlton στη Μελβούρνη είναι η 1000η ιδιοκτησία της εταιρείας στην Ασία-Ειρηνικό και σηματοδοτεί την είσοδο της μάρκας στην πόλη της Αυστραλίας, επιδεικνύοντας μια σύγχρονη αισθητική, φημισμένες υπηρεσίες και πανοραμική θέα πάνω από τον ορίζοντα της πόλης.

Η εταιρεία αναμένει να προσθέσει 100 ξενοδοχεία –περίπου δύο ξενοδοχεία την εβδομάδα– στην Ασία-Ειρηνικό το 2023, επεκτείνοντας το αποτύπωμά της σε βασικές αγορές , όπως η Αυστραλία, η Ινδονησία, η Ιαπωνία, η Ταϊλάνδη, η Σιγκαπούρη, η Κίνα και η Ινδία.

«Το άνοιγμα του 1000ου ξενοδοχείου της Marriott International στην Ασία-Ειρηνικό είναι ένα πραγματικό ορόσημο, υπογραμμίζοντας την εμπιστοσύνη μας στη συνολική προοπτική του ταξιδιού, την ικανότητά μας να απογειώνουμε τη φιλοξενία με τους συνεργάτες και τους ιδιοκτήτες μας και τη δύναμη της Marriott Bonvoy το 2023 και μετά », δήλωσε ο Rajeev Menon, Πρόεδρος της Ασίας-Ειρηνικού , Marriott International.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε το αποτύπωμά μας σε νέες και αναδυόμενες αγορές».