Από το Future Hospitality Summit στο Ντουμπάι, η Marriott International, Inc. ανακοίνωσε σχέδια να επεκτείνει το αποτύπωμά της στη Μέση Ανατολή με την αναμενόμενη προσθήκη περισσότερων από 20 ακινήτων και περισσότερων από 5.000 δωματίων σε όλες τις χώρες του Κόλπου τους επόμενους 15 μήνες.

Η ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή τροφοδοτείται από τη συνεχιζόμενη ζήτηση για το εξαιρετικό χαρτοφυλάκιο ξενοδοχειακών σημάτων στη Σαουδική Αραβία, το Κατάρ και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και την αυξημένη όρεξη των προγραμματιστών για μετατροπές και προσαρμοστικές ιδιότητες επαναχρησιμοποίησης.

«Η τουριστική βιομηχανία στη Μέση Ανατολή συνεχίζει να παρουσιάζει σημαντική ανάπτυξη σύμφωνα με τις μακροπρόθεσμες στρατηγικές των περιφερειακών κυβερνήσεων για διαφοροποίηση των οικονομιών τους», δήλωσε ο Jerome Briet , Chief Development Officer, Europe, Middle East & Africa, Marriott International.

«Η φήμη της Marriott International και των παγκόσμιων εμπορικών σημάτων μας, μαζί με τη μακροχρόνια παρουσία μας στη Μέση Ανατολή, συνεχίζουν να μας βάζουν σε εξαιρετική θέση να συμβάλλουμε στη συνεχή ανάπτυξη και διαφοροποίηση του τουριστικού τομέα της περιοχής».