Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Marriott International, υπέγραψε συμφωνία με την Red Sea Development Company για να κάνει το ντεμπούτο του το διακεκριμένο εμπορικό σήμα Ritz-Carlton Reserve στη δυτική ακτή της Σαουδικής Αραβίας.

Το Nujuma, που αναμένεται να ανοίξει το 2023, θα αποτελέσει μέρος του προορισμού της Σαουδικής Αραβίας στην Ερυθρά Θάλασσα (Red Sea Project), προσφέροντας μεταμορφωτικές και καθηλωτικές εμπειρίες επισκεπτών.

Πρόκειται για το πρώτο ακίνητο της μάρκας στη Μέση Ανατολή και θα ενταχθεί στην αποκλειστική συλλογή των πέντε Ritz-Carlton Reserve παγκοσμίως.

Θα βρίσκεται σε ένα παρθένο σύνολο ιδιωτικών νησιών, που αποτελούν μέρος του συμπλέγματος νησιών Blue Hole της Ερυθράς Θάλασσας.
Περιτριγυρισμένο από παρθένα φυσική ομορφιά και σχεδιασμένο για να συνδυάζεται άψογα με το περιβάλλον, το θέρετρο θα διαθέτει 63 βίλες ενός έως τεσσάρων υπνοδωματίων.

Τα σχέδια περιλαμβάνουν επίσης μια σειρά από luxury ανέσεις και εξαιρετικές υπηρεσίες, όπως ένα πολυτελές σπα, πισίνες, εστιατόρια, χώρο λιανικής πώλησης και μια ποικιλία άλλων προσφορών αναψυχής και ψυχαγωγίας.

Το Ritz-Carlton Reserve προσφέρει μια πλήρη απόδραση στο απροσδόκητο. Μια ιδιωτική και μεταμορφωτική ταξιδιωτική εμπειρία που επικεντρώνεται στην ανθρώπινη σύνδεση και συγκεντρώνει μοναδικά στοιχεία της τοπικής κουλτούρας, κληρονομιάς και περιβάλλοντος.

Για τους πιο απαιτητικούς ταξιδιώτες που αναζητούν μια ξεχωριστή και πολυτελή απόδραση, τα καταλύματα Reserve είναι κρυμμένα σε επιλεγμένες γωνιές του κόσμου, σε κομψό και χαλαρό περιβάλλον.
Τα άλλα ακίνητα του Ritz-Carlton Reserve βρίσκονται στην Ταϊλάνδη, την Ιαπωνία, την Ινδονησία, το Πουέρτο Ρίκο και το Μεξικό.