Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Travalyst, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός, που ιδρύθηκε από τον πρίγκιπα Χάρι, ο Δούκας του Σάσεξ καλωσορίζει τη Mastercard και τη Saber στον συνασπισμό της.

Η Mastercard και η Saber ενώνονται με άλλες κορυφαίες μάρκες ταξιδιών και τεχνολογίας στον συνασπισμό Travalyst, συμπεριλαμβανομένων των Amadeus, Booking.com, Expedia Group, Google, Skyscanner, Travelport, Trip.com Group, Tripadvisor και Visa.

Ο όμιλος, ο οποίος αντιπροσωπεύει μια συνδυασμένη κεφαλαιοποίηση αγοράς σχεδόν 3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, στοχεύει να φέρει πληροφορίες βιωσιμότητας στο mainstream για να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές. Η προσθήκη Mastercard και Sabre θα βοηθήσει στην επιτάχυνση αυτής της φιλοδοξίας.

Ο Brad West, Επικεφαλής Συνεργασιών στην Travalyst δήλωσε πώς “η προσθήκη της Mastercard και της Sabre ευθυγραμμίζεται με τη στρατηγική των συνεργασιών μας και προσθέτει περαιτέρω κλίμακα στην αποστολή μας.

Η παρουσία ενός ηγέτη στον τομέα της τεχνολογίας πληρωμών, καθώς και η ενίσχυση της παρουσίας μας μεταξύ των βασικών παρόχων τεχνολογίας στον ταξιδιωτικό κλάδο, σημαίνει ότι είμαστε στρατηγικά έτοιμοι να εκπληρώσουμε την αποστολή μας στην ενσωμάτωση πληροφοριών βιωσιμότητας στον ταξιδιωτικό κλάδο για να βοηθήσουμε στην προώθηση της αλλαγής”.

Η Travalyst εργάζεται για να παρέχει σαφείς, συνεπείς και αξιόπιστες πληροφορίες βιωσιμότητας, σε κλίμακα, ώστε να μπορούν οι άνθρωποι να κάνουν καλύτερες ταξιδιωτικές επιλογές.
Για παράδειγμα, οι ίδιες εκτιμήσεις εκπομπών πτήσεων είναι πλέον διαθέσιμες στις περισσότερες πλατφόρμες συνεργατών της Travalyst.

Η πτήση με χαμηλότερες εκπομπές επισημαίνεται, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στο άτομο που κάνει κράτηση για ταξίδι με χαμηλότερες από το μέσο όρο εκπομπές, μειώνοντας τον αντίκτυπο του ταξιδιού του.

Η παροχή συνεπών πληροφοριών βιωσιμότητας είναι το κλειδί για την ενίσχυση της εμπιστοσύνης των ταξιδιωτών. Η προσπάθεια μετατροπής της ταξιδιωτικής βιομηχανίας σε μια πιο βιώσιμη, παρέχοντας στους ανθρώπους πληροφορίες βιωσιμότητας, είναι ένα κοινό ταξίδι και τόσο η Mastercard όσο και η Sabre ευθυγραμμίζονται πλήρως με την αποστολή της Travalyst.