Η Mastercard συνεργάστηκε με το My Book Qatar για να παρέχει στους κατόχους καρτών από όλο τον κόσμο πρόσβαση σε εκατοντάδες τοπικές προσφορές και εκπτώσεις ως μέρος του προγράμματος Priceless κατά την επίσκεψή τους στο Κατάρ το Δεκέμβριο του 2022.

Μέσω της συνεργασίας, οι διεθνείς κάτοχοι καρτών της Mastercard που επισκέπτονται το Κατάρ θα έχουν δωρεάν πρόσβαση σε εκατοντάδες πρόσθετες τοπικές προσφορές και εκπτώσεις σε εστιατόρια, καφέ, γρήγορο φαγητό, θεματικά πάρκα, ψυχαγωγία, σπα, γυμναστήρια, σαλόνια και πολλά άλλα. Οι πρόσθετες εκπτώσεις και προσφορές παρέχονται μέσω της εφαρμογής «Discover & Save» του My Book.

Μεταξύ των προσφορών είναι εκπτώσεις υψηλής αξίας σε περιηγήσεις περιπέτειας, φαγητό και πολλά άλλα σε εμπόρους που βρίσκονται στα Pearl, Katara, Msheireb Downtown, Lusail και σε δημοφιλή εμπορικά κέντρα. Περαιτέρω καταστήματα που συμμετέχουν περιλαμβάνουν 365 Adventures, National Cruise, Discover Arabia, Alghais Diving Centre, Ronautica Middle East, Poseidon Diving Centre, Trampo Extreme, In-land Sea Tours, Adventure Room, Société Artisanal Bakery, Maki Restaurant, rustic Loft, OCA, Salt, Magnolia Bakery, Haagen Dazs, Kaldi 850 Coffee και άλλα.

«Η ομάδα μας στο My Book Qatar είναι περήφανη που συνεργάζεται με τη Mastercard για την παγκοσμίως γνωστή πρόταση Priceless», δήλωσε ο Abdullah Soomro, Διευθύνων Σύμβουλος – My Book Qatar. «Η πλατφόρμα μας, My Book Qatar, είναι μια πλατφόρμα «Discover Save» που στοχεύει να βοηθήσει τους καταναλωτές να ανακαλύψουν ό,τι καλύτερο έχει να προσφέρει το Κατάρ, παρέχοντας προσφορές και εκπτώσεις σε διάφορες κατηγορίες τοπικών εμπόρων. Σε συνεργασία με τη Mastercard, στοχεύουμε να προωθήσουμε την ανακάλυψη εμπορικών σημάτων και επιχειρήσεων με βάση το Κατάρ μεταξύ των διεθνών τουριστών και να τους προσφέρουμε μεγάλη αξία και εξοικονόμηση πόρων κατά τη διαμονή τους στη χώρα».