Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Meliá παρουσιάζει τη “Meliá Collection”, μία συλλογή με μοναδικά πολυτελή ξενοδοχεία. Ιδανική για ταξιδιώτες που αναζητούν αυθεντικότητα και μεγαλύτερη σύνδεση με τον προορισμό.

Η Meliá Collection είναι ένα χαρτοφυλάκιο από προσεκτικά επιλεγμένα ξενοδοχεία. Αυτά ενσωματώνουν ανεξάρτητο πνεύμα και αδιαμφισβήτητη αίσθηση του τόπου.

Ο τουρισμός συνεχίζει να εξελίσσεται συνεχώς. Οι νέες τάσεις αποκαλύπτουν αυξανόμενη προτίμηση για μάρκες και εμπειρίες που ενισχύουν την αυθεντικότητα και το νόημα του ταξιδιού.

Για τη Meliá Hotels International, αυτός ο νέος τρόπος ταξιδιού και ανακάλυψης προορισμών οδήγησε στη δημιουργία της συλλογής ξενοδοχείων. Η αποκλειστικότητα και οι ισχυρές τοπικές ρίζες είναι μερικά από τα κύρια πλεονεκτήματα τους.

Το Maison Colbert Hotel και το Villa Marquis, αμφότερα στο Παρίσι, το Serengeti Lodge Hotel στην Τανζανία, το London Kensington Hotel στο Λονδίνο, το Desert Palm Hotel στο Ντουμπάι και το Hacienda del Conde στην Τενερίφη, είναι πλέον μέλη της Meliá Collection.

Ενισχύοντας την αίσθηση του τόπου, τα πολυτελή ξενοδοχεία προσφέρουν στους επισκέπτες μια μοναδική εμπειρία ταξιδιού και προορισμού. Αυτή υποστηρίζεται από προσφορές, υπηρεσίες και εγγυήσεις του ομίλου.

Η νέα συλλογή ξενοδοχείων αποτελεί ένα περαιτέρω βήμα στη στρατηγική διαφοροποίησης της Meliá και τη δέσμευση της για τουρισμό ανώτερης ποιότητας. Παράλληλα ενισχύει την ανακάλυψη και την αυθεντικότητα στους προορισμούς.