Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Meliá Hotels International συνεχίζει να αναπτύσσεται σε έναν από τους βασικούς ευρωπαϊκούς προορισμούς μετά την προσθήκη δύο νέων ξενοδοχειακών έργων στην Ιταλία.

Η εταιρεία υποστηρίζει επίσης τη διεθνή ανάπτυξη της επωνυμίας της INNSiDE by Meliá, η οποία έχει επιταχυνθεί τα τελευταία χρόνια, με 48 ξενοδοχεία ήδη να λειτουργούν ή να βρίσκονται σε διαδικασία ανοίγματος σε σημαντικούς προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Ανοίγει δύο νέα ξενοδοχεία INNSiDE by Meliá στην Σικελία, το INNSiDE Noto και το INNSiDE Cala Rossa, ανεβάζοντας στα τέσσερα τα ξενοδοχειακά της έργα στο ιταλικό νησί.
Και τα δύο ξενοδοχεία αναμένεται να ανοίξουν το 2024 και θα ενισχύσουν τη δέσμευση της Meliá Hotels International σε βασικούς μεσογειακούς προορισμούς.

INNSiDE Noto

Το INNSiDE Noto που βρίσκεται στα νοτιοανατολικά της Σικελίας θα προσφέρει 146 δωμάτια και εκτεταμένες εγκαταστάσεις δίπλα στη θάλασσα.

Το ξενοδοχείο θα έχει μεγάλη ποικιλία από επιλογές για φαγητό, καθώς και πολλούς εξωτερικούς χώρους, όπως πισίνα και beach club με χώρο αιώρας, μεταξύ άλλων, για να εξασφαλίσει στους πελάτες την καλύτερη δυνατή εμπειρία.

Με άλλες εγκαταστάσεις, όπως ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο και εγκαταστάσεις για συσκέψεις και εκδηλώσεις, το INNSiDE Noto θα είναι επίσης ένα ευέλικτο ξενοδοχείο για το τμήμα MICE.

Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του ξενοδοχείου θα είναι ένας χώρος 1500 τ.μ. στον τελευταίο όροφο με φανταστική θέα στη θάλασσα.

Εκτός από την προσφορά εκπληκτικών ξενοδοχειακών εμπειριών δίπλα στη θάλασσα, οι πελάτες θα μπορούν να επισκεφθούν την πόλη Noto, που έχει χαρακτηριστεί Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς από την UNESCO, το τέλειο σημείο εκκίνησης για να ανακαλύψετε την κοιλάδα Noto και τους πολυάριθμους θησαυρούς του μπαρόκ της Σικελίας.

INNSIDE Cala Rossa

Το INNSIDE Cala Rossa θα απολαύσει επίσης μια προνομιακή τοποθεσία δίπλα στη θάλασσα στην παράκτια περιοχή Terrasini, έναν από τους κορυφαίους ταξιδιωτικούς προορισμούς στη Σικελία.

Οι επισκέπτες της περιοχής μπορούν επίσης να απολαύσουν τον πολιτισμό και την ιστορία επισκεπτόμενοι κοντινά σημεία ενδιαφέροντος, όπως τη Villa Fassini, το Castelo di Gazzara ή το Μουσείο Φυσικής Περιφερειακής Ιστορίας, καθώς και την κοντινή πόλη του Παλέρμο.

Θα διαθέτει 115 δωμάτια και κοινόχρηστους χώρους σχεδιασμένους να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στους επισκέπτες.
Στην καρδιά του θα έχει ένα Open Living Lounge, ένα από τα χαρακτηριστικά της μάρκας INNSiDE by Meliá που έχει σχεδιαστεί για να ζωντανέψει το ξενοδοχείο, καθώς και πισίνα, χώρους εστίασης που σερβίρουν την καλύτερη κουζίνα, ένα σπα και αίθουσες εκδηλώσεων για να εξασφαλίσει ότι οι επισκέπτες έχουν όλα όσα χρειάζονται για να απολαύσουν πλήρως τον προορισμό.
Ένα άλλο από τα κυριότερα σημεία του ξενοδοχείου θα είναι ένα εντυπωσιακό beach club.

Όπως εξηγεί ο Gabriel Escarrer, Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Meliá Hotels International, «είμαστε υπερήφανοι που επεκτείνουμε την παρουσία μας στους κορυφαίους προορισμούς της Μεσογείου. Προορισμούς που έχουν δει την εταιρεία μας να αναπτύσσεται από τότε που ξεκινήσαμε.»

Με αυτά τα δύο νέα ξενοδοχεία στη Σικελία να ενώνουν τα μελλοντικά Meliá Taormina και Meliá Siracusa -τα οποία έχουν επίσης προγραμματιστεί να ανοίξουν το 2024- η Meliá Hotels International έχει τώρα 11 ξενοδοχεία είτε σε λειτουργία είτε σε διαδικασία ανοίγματος στην Ιταλία.