Η Mideast Travel Worldwide ανακοινωνει ότι τα World M.I.C.E. Awards της απένειμαν τον τίτλο “Greece’s Best M.I.C.E. Organiser 2024”.

Αυτή η υψηλού κύρους αναγνώριση σηματοδοτεί την 5η συνεχή χρονιά που η
Mideast Travel βραβεύεται ως ο κορυφαίος διοργανωτής M.I.C.E. στην Ελλάδα,
ενισχύοντας τη θέση της ως πρωτοπόρος στον κλάδο.

Αυτό το αξιοσημείωτο επίτευγμα αποτελεί απόδειξη της ακλόνητης αφοσίωσης της ομάδας της Mideast. Η δέσμευσή της για την παροχή εξαιρετικών υπηρεσιών και καινοτομίας στον τομέα των συναντήσεων, ταξιδιών κινήτρων, συνεδρίων και εκδηλώσεων (M.I.C.E.) είναι πραγματικά αξιοσημείωτη και δίκαια αναγνωρισμένη .

«Είμαστε απίστευτα υπερήφανοι που λαμβάνουμε αυτό το βραβείο για πέμπτη συνεχή χρονιά», δήλωσε η Δα. Μαρία Μούσμπε, Γενική Διευθύντρια της Mideast Travel Worldwide. «Αυτή η διάκριση αντικατοπτρίζει την αφοσίωση, τη σκληρή δουλειά και το πάθος της ομάδας μας. Μας παρακινεί να συνεχίσουμε να θέτουμε νέα πρότυπα αριστείας στη βιομηχανία M.I.C.E.».

Η συνεχής επιτυχία της Mideast Travel Worldwide οφείλεται στη βαθιά γνώση του Συνεδριακού κλάδου, την πελατοκεντρική προσέγγιση και τις στρατηγικές συνεργασίες, συμπεριλαμβανομένης της μακροχρόνιας συνεργασίας της ως επίσημος συνεργάτης της BCD Meetings & Events στην Ελλάδα.

Καθώς η εταιρεία γιορτάζει αυτό το σημαντικό ορόσημο, παραμένει επικεντρωμένη στην επέκταση των υπηρεσιών της και στην ενίσχυση της εμπιστοσύνης των πολύτιμων πελατών
της. Η κατάκτηση του βραβείου Greece’s Best M.I.C.E. Organizer 2024 υπογραμμίζει την ακλόνητη δέσμευση της Mideast Travel Worldwide στην αριστεία. Η δέσμευση αυτή διασφαλίζει ότι κάθε εκδήλωση που διοργανώνει όχι μόνο ανταποκρίνεται αλλά και υπερβαίνει τις προσδοκίες των πελατών της, ενισχύοντας την ηγετική της θέση στον κλάδο του συνεδριακού τουρισμού στην Ελλάδα και σε παγκόσμιο επίπεδο.