Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Minor Hotels επανέφερε το NH Grand Hotel Krasnapolsky του Άμστερνταμ με το σήμα Anantara, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στην Ευρώπη.

Τώρα γνωστό ως Anantara Grand Hotel Krasnapolsky, το ξενοδοχείο ορόσημο -το οποίο χρονολογείται από το 1856- στην πλατεία Dam και βρίσκεται τώρα στο τελικό στάδιο μιας εκτεταμένης ανακαίνισης.

Το ξενοδοχείο 402 δωματίων διαθέτει δωμάτια και σουίτες με νέα εμφάνιση, καθώς και ένα νέο Anantara Spa και γυμναστήριο.

Είναι το πρώτο ξενοδοχείο Anantara της Minor στην Ολλανδία και είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά επανακυκλοφορίας, καθώς οδηγεί τη μάρκα πέρα ​​από την ασιατική καταγωγή της στην Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή.

Τα ξενοδοχεία NH στη Marbella, στο Δουβλίνο, στη Βουδαπέστη, στη Ρώμη και στο Αλγκάρβε έχουν ήδη μεταβεί στη μάρκα Anantara και λειτουργούν αντίστοιχα ως Anantara Villa Padierna, Anantara The Marker, Anantara New York Palace, Anantara Palazzo Naiadi και Anantara Vilamoura.

Στη Γαλλία, το Anantara Plaza Nice Hotel πρόκειται να ξεκινήσει τη λειτουργία του το 4ο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.

Η Minor Hotels διαθέτει ένα χαρτοφυλάκιο με περισσότερα από 500 ξενοδοχεία και θέρετρα σε 56 χώρες, σε όλες τις επωνυμίες της που περιλαμβάνουν Anantara, Avani, Elewana, Oaks, NH, nhow και Tivoli.