Η Minor Hotels θα επαναφέρει το σήμα του ξενοδοχείου NH Museum Quarter του Άμστερνταμ με την επωνυμία Avani, καθώς συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία του στην Ευρώπη.

Ειδικότερα, το μετονομασμένο Avani Museum Quarter Amsterdam πρόκειται να ανοίξει το δεύτερο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σηματοδοτώντας το ντεμπούτο της μάρκας στην Ολλανδία.

Το ανακαινισμένο ακίνητο θα περιλαμβάνει 163 δωμάτια, αίθουσα συνεδριάσεων και γυμναστήριο που λειτουργεί όλο το 24ωρο, lounge στο λόμπι και το The Pantry, το «grab and go» concept της μάρκας.

Ο κεντρικός σιδηροδρομικός σταθμός του Άμστερνταμ απέχει δέκα λεπτά με το αυτοκίνητο, ενώ το Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο RAI βρίσκεται σε «σύντομη» διαδρομή με το τραμ από το ξενοδοχείο.

Το επερχόμενο λανσάρισμα ακολουθεί τα πρόσφατα εγκαίνια της Avani στη Μαδρίτη, το Μιλάνο, τη Βενετία και τη Φρανκφούρτη, καθώς ο παγκόσμιος αριθμός ακινήτων της μάρκας πρόκειται να διπλασιαστεί σε σχεδόν 100 μέχρι το τέλος του 2026.

Με έδρα την Ταϊλάνδη, το χαρτοφυλάκιο της Minor Hotels περιλαμβάνει επίσης τις μάρκες ξενοδοχείων NH, Anantara, Elewana, Tivoli και Oaks.