Η Minor Hotels ανακοινώνει τη συνεχιζόμενη επέκταση της πολυτελούς μάρκας Anantara στο Ομάν με την επερχόμενη ανάπτυξη ενός νέου θερέτρου στο Bandar Al Khairan, στη Μουσκάτ.

Στην απόκρημνη ακτή του Ομάν, μόλις 45 λεπτά από την πρωτεύουσα, το νεόδμητο ακίνητο 121 κλειδιών πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του το 2026.

Το θέρετρο στο Bandar Al Khairan, που θα διαχειρίζεται η Anantara, θα διαθέτει 51 δωμάτια, 46 σαλέ και 24 βίλες φωλιασμένες κατά μήκος της ακτής του βουνού με θέα στα κρυστάλλινα νερά του Κόλπου του Ομάν. Σχεδιασμένο για να προσφέρει σύγχρονη πολυτέλεια και σε ένα δραματικό φυσικό τοπίο, κάθε δωμάτιο φιλοξενίας θα είναι ένα κομψό καταφύγιο στην καρδιά του θέρετρου, ενώ οι βίλες ενός και δύο υπνοδωματίων θα βρίσκονται χωριστά ανάμεσα σε καταπράσινους κήπους για βελτιωμένη ιδιωτικότητα.

Το ακίνητο θα ανήκει στον Musstir, τον βραχίονα απόκτησης και ανάπτυξης ακινήτων της MB Holding Company, η οποία κατέχει επίσης το Al Baleed Resort Salalah by Anantara στη νότια ακτή του Ομάν.

Τα νέα ανοίγματα το 2024, το 2025 και το 2026 θα επεκτείνουν την ήδη ισχυρή παρουσία των Μικρασιατικών ξενοδοχείων σε όλη την Ασία, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Το επερχόμενο θέρετρο Anantara στο Bandar Al Khairan θα ενταχθεί στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο πολυτελών ακινήτων Anantara στην περιοχή της Μέσης Ανατολής, το οποίο περιλαμβάνει τα δύο ήδη εγκατεστημένα θέρετρα στο Ομάν – το Al Baleed Resort Salalah by Anantara και το Anantara Al Jabal Al Akhdar Resort, επιπλέον δέκα ακίνητα στα ΗΑΕ και ένα στο Κατάρ.