Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η MSC Cruises ανακοίνωσε ότι το MSC Bellissima θα πραγματοποιήσει 21 ταξίδια κρουαζιέρας στην Ερυθρά Θάλασσα από την Τζέντα, μεταξύ τέλους Ιουλίου και τέλους Οκτωβρίου.

Το κρουαζιερόπλοιο MSC Bellissima κατηγορίας Meraviglia, που ξεκίνησε το 2019, θα προσφέρει κρουαζιέρες τριών και τεσσάρων διανυκτερεύσεων στο Safaga για το Λούξορ, την Αίγυπτο ή την Άκαμπα για την Πέτρα στην Ιορδανία πριν επιστρέψει στην αρχική πόλη της Σαουδικής Αραβίας.

Το MSC Bellissima θα είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο που έχει ταξιδέψει στην Ερυθρά Θάλασσα.

Οι καλοκαιρινές κρουαζιέρες θα προσθέσουν τα ταξίδια της MSC Cruises που είχαν ήδη ανακοινωθεί το χειμώνα 2021/22 της Ερυθράς Θάλασσας από τη Τζέντα από τον Νοέμβριο.

Το MSC Bellissima είναι ένα από τα πιο καινοτόμα πλοία της MSC Cruises. Με ένα ευρύ φάσμα περιβαλλοντικών χαρακτηριστικών και τεχνολογίας. Με στόχο τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

Διαθέτει υδάτινο πάρκο με τρεις νεροτσουλήθρες, μπόουλινγκ πλήρους μεγέθους, προσομοιωτή F1 και κινηματογράφο XD για επισκέπτες όλων των ηλικιών. Καθώς και χώρο περιπάτου μεσογειακού στιλ με οθόνη LED 80 μέτρων ως τον κοινωνικό κόμβο του πλοίου.