Η MSC Cruises προχώρησε σε πολυετή συμφωνία συνεργασίας με τη Formula 1, όπως ανακοινώθηκε  στο Γκραν Πρι του Μπαχρέιν το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Η συνεργασία αυτή θα επιτρέψει στην κρουαζιέρα με έδρα την Ελβετία να αξιοποιήσει την αυξανόμενη παγκόσμια βάση οπαδών της Φόρμουλα 1 στην οποία θα  παρουσιάσει την πλήρη γκάμα των ποιοτικών διακοπών της.

Η MSC και η Formula 1 θα ενώσουν επίσης τις δυνάμεις τους, καθώς συνεχίζουν να οδηγούνται προς την κατεύθυνση της “βιώσιμης αλλαγής”. Και οι δύο εταιρείες έχουν δεσμευτεί να καταστούν ουδέτερες ως προς τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα και αναπτύσσουν διάφορες περιβαλλοντικές τεχνολογίες.

Ο Pierfrancesco Vago, εκτελεστικός πρόεδρος της MSC Cruises, δήλωσε: “Υπάρχει μια ισχυρή κοινή φιλοδοξία μεταξύ εμάς και της F1, καθώς και οι δύο δεσμευόμαστε να επενδύσουμε στην έρευνα για να επιταχύνουμε την ανάπτυξη και την υιοθέτηση τεχνολογιών επόμενης γενιάς.

Εργαζόμαστε και οι δύο για τη συνεχή βελτίωση των περιβαλλοντικών επιδόσεων με σαφές όραμα να οικοδομήσουμε μια διαρκή κληρονομιά για τις μελλοντικές γενιές.
Ανυπομονούμε να αναπτύξουμε τη σχέση μας μαζί καθώς εξελίσσεται αυτή η συναρπαστική σεζόν”.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, Stefano Domenicali, δήλωσε:
“Πρόκειται για μια τέλεια συνεργασία με τις δύο εταιρείες παγκόσμιας κλάσης να επικεντρώνονται στην παροχή της καλύτερης εμπειρίας για τους οπαδούς και τους πελάτες μας παγκοσμίως και να συνδυάζουν την ψυχαγωγία, την πολυτέλεια και την εξυπηρέτηση”, δήλωσε.

Είμαστε και οι δύο προσηλωμένοι σε βιώσιμες λύσεις και η διορατικότητα και η τεχνογνωσία της MSC συμπληρώνουν τέλεια την παγκόσμια προσφορά μας και θα συνεχίσουν να ενισχύουν το εμπορικό μας σήμα”.