Με 18 απολαυστικές ποικιλίες καφέ, υποδέχεται τη νέα θερινή τουριστική περίοδο η Nespresso Professional.

Πιστή στη δέσμευσή της να παρέχει βιώσιμες και ποιοτικές λύσεις, η εταιρεία θέλει να μυήσει τους επαγγελματίες σε αυτήν την φιλοσοφία καθώς και στη μοναδική εμπειρία που μπορούν να προσφέρουν στους πελάτες τους με τα προϊόντα Nespresso Professional.

Οι επαγγελματικές μηχανές, προσφέρουν αυτοματοποιημένες λύσεις και είναι τόσο εύχρηστες, που με το πάτημα ενός κουμπιού μπορεί κάποιος να ετοιμάσει συνταγές espresso με σταθερό και γευστικό αποτέλεσμα πάντα.

Μεταξύ άλλων, η Nespresso Professional προσφέρει μοναδικές ποικιλίες οργανικού καφέ όπως τον Colombia Organic, τον Peru Organic και τον Congo Organic.

Οι οργανικοί συμπληρώνουν την συλλογή Origins που αφορούν ποικιλίες καφέ μοναδικής προέλευσης. Με το πάτημα ενός κουμπιού, δοκιμάστε 6 διαφορετικές ποικιλίες Origins, India, Guatemala, Brazil , Colombia Organic, Peru Organic και Congo Organic. Ουσιαστικά ένα ξενοδοχείο, καφέ ακόμη και ένα εστιατόριο μπορεί να προσφέρει ποικιλίες από 6 διαφορετικά σημεία προέλευσης, χωρίς να χρειάζεται να έχει 6 διαφορετικούς μύλους καφέ.

Ιδιαίτερης σημασίας για τη Nespresso είναι το πρόγραμμα ανακύκλωσης στο οποίο συμμετέχει ενεργά.

Όλες οι κάψουλες καφέ Nespresso είναι κατασκευασμένες από αλουμίνιο, το οποίο είναι ανακυκλώσιμο και ένα άριστο υλικό για τη διατήρηση της φρεσκάδας, της ποιότητας και της γεύσης του καφέ.

Στη λογική αυτή, η εταιρεία ανακυκλώνει κάθε κάψουλα καφέ, όπου το αλουμίνιο διαχωρίζεται από τον καφέ και χρησιμοποιείται για την παραγωγή αντικειμένων (όπως στυλό, ποδήλατο Vélosophy ή κάψουλες).

Ο καφές κομποστοποιείται στην Ελλάδα και χρησιμοποιείται ως φυσικό λίπασμα. Για όλους τους συνεργάτες της, η Nespresso Professional αναλαμβάνει δωρεάν την ανακύκλωση των χρησιμοποιημένων καψουλών τους και πιστοποιεί την συμμετοχή τους στο πρόγραμμα αποτυπώνοντας και βεβαιώνοντας τις ποσότητες των ανακυκλωμένων καψουλών.

Ανακαλύψτε περισσότερα για την Nespresso Professional στο https://www.nespresso-pro.gr/.