Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η πολυτελής μάρκα lifestyle Nobu Hospitality, ανακοινώνει την επέκταση της στην Πορτογαλία. Πρόκειται για άλλο ένα σημαντικό ορόσημο της εταιρείας στο παγκόσμιο αποτύπωμα της.

Το Nobu Hotel and Restaurant Lisbon σηματοδοτεί το πρώτο στάδιο της προγραμματισμένης ανάπτυξης της, στην Πορτογαλία.

Είναι το 18ο ξενοδοχείο της πολυτελούς μάρκας lifestyle από την ίδρυση της το 1994 από τον σεφ Nobu Matsuhisa, τον ηθοποιό Robert De Niro και τον παραγωγό ταινιών Meir Teper. Το πρώτο ξενοδοχείο άνοιξε στο Λας Βέγκας το 2013.

Με το χαρακτηριστικό της πολυτέλειας, της γαστρονομικής καινοτομίας και τις καθηλωτικές εμπειρίες επισκεπτών, η Nobu Hospitality συνεχίζει να επαναπροσδιορίζει το τοπίο της φιλοξενίας.

Το πρώτο Nobu Hotel and Restaurant στην Πορτογαλία θα βρίσκεται στην καρδιά της Λισαβόνας, στη διάσημη Avenida da Liberdade.
Αυτή η αριστοκρατική περιοχή, γνωστή για τις πολυτελείς μπουτίκ και την ξεχωριστή αρχιτεκτονική του 19ου αιώνα, προσφέρει στους απαιτητικούς ταξιδιώτες άμεση πρόσβαση στα πολυτελή καταστήματα λιανικής και τα βασικά πολιτιστικά ορόσημα της πόλης.

Η συνοικία Baixa, η μοντέρνα γειτονιά Chiado και το περίφημο κάστρο São Jorge, βρίσκονται σε μικρή απόσταση με τα πόδια, καθιστώντας την τοποθεσία βάση για να εξερευνήσουν οι ταξιδιώτες όλα όσα προσφέρει η πόλη.

Η Πορτογαλία βασικός προορισμός

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανοίγουν το πρώτο μας ξενοδοχείο και εστιατόριο στην Πορτογαλία, δήλωσε ο Trevor Horwell, Διευθύνων Σύμβουλος της Nobu Hospitality.
Δεν είναι τυχαίο που η Λισαβόνα είναι η πρώτη μας επιλογή στον προορισμό.

Με την πλούσια ιστορία, τη ζωντανή σκηνή φαγητού και την εντυπωσιακά νεοκλασική αρχιτεκτονική, η Λισαβόνα είναι ο ιδανικός προορισμός για την επωνυμία μας».

Η Πορτογαλία είναι βασικός προορισμός για την ταξιδιωτική και τουριστική βιομηχανία.
Το 2022, οι διεθνείς αφίξεις στην χώρα αυξήθηκαν 152% και αντιπροσωπεύουν την υψηλότερη άνοδο από το 2019.

Μέτρα κατά της Airbnb, μειώνουν τον ανταγωνισμό σε ξενοδοχεία

Από το 2020, η Λισαβόνα εφαρμόζει σχέδιο για την καταστολή της διαδικτυακής πλατφόρμας φιλοξενίας Airbnb λόγω ελλείψεων κατοικιών.
Η Πορτογαλία ψήφισε πρόσφατα μια σειρά νόμων που μπλοκάρει τις άδειες για Airbnb και άλλες ενοικιάσεις για διακοπές, μειώνοντας τον ανταγωνισμό για ξενοδοχεία που θέλουν να προσελκύσουν τουρίστες.