Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Norwegian Cruise Line Holdings (NCL), θα καταργήσει όλες τις απαιτήσεις Covid-19 πριν από την κρουαζιέρα για εμβολιασμένους επιβάτες από τις 3 Σεπτεμβρίου.

Οι μη εμβολιασμένοι επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω που επιβιβάζονται σε πλοίο της NCL θα εξακολουθούν να χρειάζονται αρνητικό τεστ Covid-19 έως και 72 ώρες πριν επιβιβαστούν.

Ο όμιλος, ο οποίος κατέχει τη Norwegian Cruise, την Oceania Cruises και την Regent Seven Seas Cruises, ανακοίνωσε τη χαλάρωση των πρωτοκόλλων Covid-19 για επιβάτες ηλικίας 12 ετών και άνω σε όλες τις κρουαζιέρες από τις 3 Σεπτεμβρίου, αν και οι απαιτήσεις υπόκεινται στους τοπικούς κανονισμούς.

Στην ανακοίνωση την αλλαγή, ο όμιλος σημείωσε ότι «οι απαιτήσεις ενδέχεται να διαφέρουν για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν σε ταξίδια που αναχωρούν από ή επισκέπτονται προορισμούς με συγκεκριμένους τοπικούς κανονισμούς, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, του Καναδά, της Ελλάδας και των Βερμούδων».

Η εταιρεία συνεχίζει να συνιστά ανεπιφύλακτα σε όλους τους επισκέπτες να είναι ενημερωμένοι σχετικά με τα πρωτόκολλα εμβολιασμού και να κάνουν δοκιμές όποτε τους βολεύει πριν ταξιδέψουν».

Η κίνηση ακολουθεί την άρση των υποχρεωτικών απαιτήσεων Covid-19 για τους επιβάτες κρουαζιέρας από τα Κέντρα Ελέγχου Νοσημάτων των ΗΠΑ στις 18 Ιουλίου.