Η Novotel Hotels, Suites & Resorts, η φημισμένη μάρκα φιλοξενίας από τον κορυφαίο ξενοδοχειακό φορέα Accor, ανακοίνωσε το άνοιγμα του Novotel Sihanoukville Holiday Resort.

Το εν λόγω ξενοδοχείο σηματοδοτεί την πρώτη ιδιοκτησία Novotel στην Καμπότζη. Ακριβώς στην παραλία Independence, το κομψό θέρετρο 215 κλειδιών προσφέρει εκπληκτική θέα στον Κόλπο της Ταϊλάνδης, τέσσερις επιλογές για φαγητό και εγκαταστάσεις φιλικές προς την οικογένεια.

«Τα εγκαίνια του Novotel Sihanoukville Holiday Resort, της πρώτης ιδιοκτησίας Novotel στην Καμπότζη, σηματοδοτούν την αρχή ενός συναρπαστικού ταξιδιού για εμάς το 2024. Αποτελεί σημαντικό ορόσημο στη συνεχή δέσμευση της Accor να παρέχει ποικίλες και εμπλουτισμένες εμπειρίες φιλοξενίας στην Ασία», σχολίασε ο Garth Simmons, Chief Operating Officer του Premium, Midscale and Economy Division της Accor στην Ασία.

Κάθε δωμάτιο είναι σχεδιασμένο σε σύγχρονο στιλ, αντλώντας έμπνευση από τη δουλειά των ντόπιων τεχνιτών και τη γύρω φύση. Το ξενοδοχείο προσφέρει οκτώ διαμορφώσεις δωματίων, που κυμαίνονται από άνετα standard δωμάτια 32 τ.μ. έως ακριβές σουίτες 96 τ.μ.