Η oneworld Alliance ανακηρύχθηκε για άλλη μια φορά Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία στα βραβεία Cellars in the Sky, ως αναγνώριση των αεροπορικών εταιρειών-μελών της συμμαχίας για το καλύτερο κρασί κατά την πτήση.

Τα βραβεία διοργανώθηκαν από το περιοδικό Business Traveller και σηματοδοτούν τη 12η φορά που η συμμαχία κατακτά τον τίτλο.

Τα βραβεία Cellars in the Sky, που διοργανώνονται από το 1985, αναγνωρίζουν τα καλύτερα κρασιά που σερβίρονται από αεροπορικές εταιρείες πρώτης και business class. Οι νικητές επιλέγονται μετά από γευστικές δοκιμές από μια επιτροπή κριτών που στη συνέχεια βαθμολογούν τα κρασιά ανεξάρτητα.

Ο πρόεδρος του παγκόσμιου διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος του ομίλου Qatar Airways, Akbar Al Baker δήλωσε: «Ως η κορυφαία αεροπορική συμμαχία στον κόσμο, στοχεύουμε να διαπρέψουμε σε κάθε τομέα και να κερδίσουμε το βραβείο Καλύτερης Αεροπορικής Συμμαχίας εκτός από το ότι έχουμε επτά μέλη να κερδίσουν στο Cellar in τα Sky Awards είναι ένα τεράστιο επίτευγμα, το οποίο σαφώς ενισχύει την υπόσχεσή μας να επιδιώκουμε την αριστεία σε κάθε ευκαιρία και να τοποθετούμε τους πελάτες μας στο επίκεντρο όλων όσων κάνουμε».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του one world Rob Gurney δήλωσε: «Αυτό το βραβείο αποτελεί ακόμη παράδειγμα τη δέσμευση των αεροπορικών εταιρειών-μελών μας να προσφέρουν στους πελάτες μια αξέχαστη εμπειρία όταν πετούν μαζί μας. Είμαστε ενθουσιασμένοι που τα βραβεία Cellars in the Sky συνέχισαν να αναγνωρίζουν έναν κόσμο και τις αεροπορικές εταιρείες μέλη μας για την προσφορά του καλύτερου κρασιού κατά την πτήση».