Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η OYO θα επιτρέψει την αύξηση εσόδων για τους 300+ συνεργάτες της στις ΗΠΑ μέσω των νέων τεχνολογικών προϊόντων της για μικρά και ανεξάρτητα ξενοδοχεία.

Ο πάροχος διαμονής θα λανσάρει εργαλεία και λειτουργίες που βασίζονται σε τεχνολογία κάθε μήνα έως τον Ιούλιο του 2021.

Κάθε νέο εργαλείο και δυνατότητα τεχνολογίας είναι μοναδικό για το OYO. Και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει υψηλότερη πληρότητα και έσοδα για τους συνεργάτες του.

Θα ξεκινήσει με μια σημαντική ενημέρωση του εργαλείου Smart Pricing, το οποίο επιτρέπει στους συνεργάτες κάποιες τροποποιήσεις στις τιμές δωματίων.

Η έξυπνη τιμολόγηση Smart Pricing V2

Με την έξυπνη τιμολόγηση V2 (Smart Pricing V2) που θα είναι διαθέσιμη σε όλους τους συνεργάτες της OYO έως την 1η Μαρτίου. Και θα επιλύει το κορυφαίο αίτημα για περισσότερη ευελιξία και έλεγχο.

Οι ενημερώσεις Smart Pricing V2 θα επιτρέπουν στους συνεργάτες να προσαρμόζουν χωρίς αυτόματη καθημερινή επαναφορά τις τιμές δωματίου τους +/- 40% των συνιστώμενων τιμών αλγόριθμου του OYO (προηγουμένως +/- 20%) για έως και 90 ημέρες (προηγουμένως ήταν 30).

Κάθε μηνιαία κυκλοφορία θα ακολουθεί ένα θέμα βασισμένο στα άμεσα σχόλια των συνεργατών της OYO.

Τα νέα εργαλεία, οι δυνατότητες ανά μήνα

Τα νέα εργαλεία, οι δυνατότητες και οι ενημερώσεις που κυκλοφορούν κάθε μήνα αντιπροσωπεύουν τη δέσμευση της OYO στους συνεργάτες της και στη βιομηχανία φιλοξενίας των ΗΠΑ. Αυτά τα θέματα περιλαμβάνουν:

  • Φεβρουάριος – Ευελιξία και έλεγχος.
  • Μάρτιος – Διαφάνεια και ενότητα.
  • Απρίλιος – Ακρόαση και μάθηση.
  • Μάιος – Συνεργασία και ενδυνάμωση.
  • Ιούνιος – Έσοδα και συγκριτική αξιολόγηση.
  • Ιούλιος – OYO υπερηφάνεια και ανταμοιβές