Η εταιρεία φιλοξενίας OYO κυκλοφόρησε νέες δυνατότητες διαχείρισης εσόδων για να βοηθήσει τους ανεξάρτητους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων με τους οποίους συνεργάζεται να βελτιστοποιήσουν την απόδοσή τους.

Μετά από επιτυχημένες δοκιμές σε επιλεγμένο αριθμό ξενοδοχείων, αυτά τα νέα εργαλεία διατίθενται αυτόματα σε όλο το χαρτοφυλάκιο OYO χωρίς κόστος για τους ιδιοκτήτες. Τα νέα εργαλεία, που περιγράφονται παρακάτω, είναι επιπρόσθετα στα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας διαχείρισης εσόδων της OYO.

Έξυπνος διαχειριστής τιμολόγησης

Ο Έξυπνος Διαχειριστής Τιμολόγησης της OYO, μια νέα δυνατότητα που εισήχθη στην εφαρμογή ιδιοκτήτη του OYO OS, δίνει στους συνεργάτες τη δύναμη να προσαρμόζουν τις τιμές των δωματίων τους αμέσως προς τα πάνω ή προς τα κάτω εντός ενός καθορισμένου εύρους. Ένας ιδιοκτήτης ξενοδοχείου, για παράδειγμα, μπορεί να αυξήσει τις τιμές για να επωφεληθεί από μια αναμενόμενη άνοδο μετά την ανακοίνωση μιας τοπικής εκδήλωσης ή να μειώσει τις τιμές για να βελτιώσει την πληρότητα εάν ο κακός καιρός είναι πιθανό να επηρεάσει τις άμεσες επιχειρήσεις.

Όταν συνδυάζεται με τις δυναμικές τιμές της OYO και τις μηχανές ανταγωνιστικής τιμολόγησης, αυτό το εργαλείο μπορεί να αποφέρει υψηλότερες αποδόσεις για ένα ξενοδοχείο. Αυτή η δυνατότητα είναι δωρεάν, επιτρέποντας στους συνεργάτες να διασφαλίζουν τη ζήτηση της τελευταίας στιγμής καθώς και να εξασφαλίζουν καλύτερες μετατροπές από έγκαιρες τοπικές εκδηλώσεις.

Μηχανή πρόβλεψης ακύρωσης

Η Μηχανή Πρόβλεψης Ακύρωσης της OYO υπολογίζει την πιθανότητα κάθε πελάτη που έχει κάνει κράτηση σε ένα συγκεκριμένο ξενοδοχείο να εμφανιστεί πραγματικά για να κάνει check in, με βάση τα χαρακτηριστικά κράτησης, τα προφίλ πελατών και τις ιστορικές τάσεις του καταλύματος. Η τελική έξοδος υποδεικνύει τον αριθμό δωματίων που ενδέχεται να καταλήξουν σε μη εμφανίσεις ή ακυρώσεις σε πραγματικό χρόνο.

Αυτό το εργαλείο λειτουργεί σε συγχρονισμό με το σύστημα διαχείρισης αποθέματος της OYO για να ανοίξει αυτόματα αίθουσες με βάση τον προβλεπόμενο αριθμό μη εμφανίσεων ή ακυρώσεων.

Αυτό το εργαλείο έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους συνεργάτες του ξενοδοχείου να βελτιστοποιήσουν την πληρότητα και να αποφύγουν το κενό απόθεμα της τελευταίας στιγμής και παρέχεται ως μέρος της υπάρχουσας τεχνολογικής σουίτας.