Η OYO θα προσφέρει δωρεάν δωμάτια σε δύο από τα ξενοδοχεία-εταίρους της για όλη τη διάρκεια της κατάστασης έκτακτης ανάγκης για τους επαγγελματίες υγείας που αντιμετωπίζουν τις υποθέσεις Covid-19 στην Μπανγκόκ και την Πατάγια της Ταϊλάνδης.

Από τις 30 Απριλίου 2020, οι επαγγελματίες της υγειονομικής περίθαλψης από τα δημόσια νοσοκομεία της Μπανγκόκ και της Πατάγια που χειρίζονται τα περιστατικά Covid-19 μπορούν να έχουν πρόσβαση σε ελεύθερα δωμάτια.

Οι επαγγελματίες υγείας από αυτά τα νοσοκομεία μπορούν να κλείσουν δωμάτια επικοινωνώντας με το OYO Careline στο + 66- 81 646 3936 από τις 9πμ έως τις 7μμ κάθε μέρα. Η απόδειξη της απασχόλησης με τη μορφή αναγνωριστικού προσωπικού απαιτείται κατά το check-in.

Η προσφορά του OYO ανταποκρίνεται σε πολλά αιτήματα σε κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και αλλού από ΜΚΟ και επαγγελματίες υγείας για δωμάτια, διαμερίσματα και σπίτια μέσα σε μια μικρή ακτίνα από νοσοκομεία που αντιμετωπίζουν Covid-19 ασθενείς σε αυτές τις πόλεις.

Η OYO θα εξακολουθήσει επίσης να δέχεται κρατήσεις και check-in όλες τις ώρες κατά τη διάρκεια της περιόδου έκτακτης ανάγκης στην Ταϊλάνδη. Η OYO προσφέρει επίσης ειδικές τιμές μακράς διάρκειας για ξένους επισκέπτες, οι οποίοι απομακρύνονται λόγω των ταξιδιωτικών περιορισμών και χρειάζονται καθαρό και προσιτό χώρο διαβίωσης κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου. Οι τιμές που προσφέρονται από την OYO καλύπτουν μόνο την τιμή του δωματίου, καθώς όλες οι άλλες υπηρεσίες και εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου θα παραμείνουν κλειστές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Η OYO εφαρμόζει τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής που έχουν πιστοποιηθεί από την ΠΟΥ σε όλα τα δωμάτια και τα ξενοδοχεία της. Όλα τα δωμάτια απολυμαίνονται πριν από το check-in και μετά το check-out.