Το βλέμμα στραμμένο στην αιγυπτιακή αγορά καταλυμάτων έχει η OYO Hotels & Homes, μετά από επεκτάσεις της στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και τη Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η εταιρεία έχει επαφές με τοπικούς επαγγελματίες φιλοξενίας για να καθορίσει τις τελικές συμφωνίες.

Η OYO Hotels & Homes στοχεύει να εκμεταλλευτεί την αιγυπτιακή αγορά μετά την πανδημία. Ευελπιστώντας ότι το χαρτοφυλάκιο της στην περιοχή θα της προσφέρει μια σταθερή προοπτική.

“Λαμβάνοντας υπόψη το στρατηγικό δυναμικό της περιοχής, αναζητούμε συνεχώς ευκαιρίες για να επεκτείνουμε το αποτύπωμα μας στη Μέση Ανατολή, συμπεριλαμβανομένης και της Αιγύπτου.
Ωστόσο, δεν υπάρχει τίποτα συγκεκριμένο για να σχολιάσουμε αυτή την στιγμή”, δήλωσε ο Μάνου Μίντα, επικεφαλής των επιχειρήσεων της Μέσης Ανατολής της OYO.

Η περιοχή του Κόλπου υπήρξε ένα σημαντικό στρατηγικό σημείο ανάπτυξης για την OYO. Με ένα δυναμικό αποτύπωμα σε τέσσερις από τις μεγαλύτερες χώρες της περιοχής.

Στόχος της εταιρείας είναι να διαφοροποιήσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της. Καθώς  και να εισαγάγει νέες γεωγραφικές περιοχές, στις οποίες φιλοδοξεί να ηγηθεί της αγοράς.

“Η Μέση Ανατολή παραμένει μια στρατηγική αγορά για την OYO, υπογραμμίζει ο Μάνου Μίντα.
Έχουμε πάνω από 200 συνεργάτες και είμαστε παρόντες σε περισσότερες από 30 πόλεις της περιοχής.

Τα πάμε πολύ καλά στη Σαουδική Αραβία, όπου βλέπουμε σημάδια ανάκαμψης. Περίπου το 15% των ακινήτων μας βρίσκονται ήδη σε προ-Covid επίπεδα”.