Η CWT, η πλατφόρμα διαχείρισης ταξιδιών Business-to-Business-for-Employees (B2B4E), ανακοίνωσε ότι η Paramount Global (Paramount), ο πολυεθνικός όμιλος μέσων ενημέρωσης και ψυχαγωγίας που περιλαμβάνει τις επιχειρηματικές μονάδες Paramount Pictures, Paramount Media Networks και CBS, έχει βραβεύσει το CWT τη διαχείριση του παγκόσμιου ταξιδιωτικού της προγράμματος.

Αυτή είναι μια επέκταση της 13χρονης συνεργασίας μεταξύ των τμημάτων δικτύων ψυχαγωγίας και πολυμέσων της Paramount, που εκτείνεται σε 39 αγορές.

Ο αποκλειστικός ταξιδιωτικός κόμβος ψυχαγωγίας της CWT όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελείται από εξειδικευμένες ομάδες, που παρέχουν υπηρεσίες για οργανισμούς και τους ταξιδιώτες τους που καλύπτουν ομάδες τηλεόρασης, κινηματογραφικής παραγωγής, ειδήσεων, αθλημάτων, δημοσιότητας και εταιρικών ομάδων.

Οι ταξιδιωτικές ανάγκες και προσδοκίες της Paramount είναι τόσο διαφορετικές και εξελισσόμενες όσο και το κοινό που εξυπηρετεί. Η απόφασή τους να επεκτείνουν τη μακροχρόνια συνεργασία τους με την CWT οφείλεται σε έναν πλούσιο συνδυασμό εξειδικευμένων μέσων ενημέρωσης, τεχνογνωσίας στον κλάδο της ψυχαγωγίας και του αθλητισμού και στην ικανότητα να προσφέρουν παγκοσμίως τεχνολογικές λύσεις, αριστεία υπηρεσιών και ευέλικτα επιχειρηματικά μοντέλα. Η CWT είναι επίσης σε θέση να προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις πληρωμής και έκδοσης εισιτηρίων ειδικά για τις εξελισσόμενες επιχειρηματικές ανάγκες της Paramount.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που μας δίνεται η ευκαιρία να διαχειριστούμε την διευρυμένη ταξιδιωτική επιχείρηση της Paramount, μετά από μια ανταγωνιστική διαδικασία RFP. Συνεχίζουμε να επενδύουμε στην τεχνολογία και την καινοτομία και τηρούμε την υπόσχεσή μας να βοηθήσουμε τους πελάτες μας, όπως η Paramount, και τους ταξιδιώτες τους, να συνδεθούν και να πετύχουν πραγματικά», δήλωσε ο Raphael Pasdeloup, Διευθύνων Σύμβουλος, Enterprise Customers της CWT.