Η ένωση Pacific Asia Travel Association (PATA) οργανώνει την ερχόμενη εβδομάδα το Dream to Travel Festival, ένα διαδικτυακό γεγονός που σκοπό έχει να συγκεντρώνσει τις ταξιδιωτικές επιχειρήσεις παγκοσμίως για να μάθουν, να δικτυωθούν και να γιορτάσουν τη δύναμη του ταξιδιού σε αυτές τις δύσκολες στιγμές του κλάδου.

Η εικονική εκδήλωση, ενοποιώντας το ταξιδιωτικό εμπόριο μέσω των απεριόριστων δυνατοτήτων της τεχνολογίας, θα διαρκέσει για τέσσερις εβδομάδες, από τις 22 Ιουνίου έως τις 17 Ιουλίου, ταξιδεύοντας πέρα απο τα σύνορα σε όλο τον κόσμο.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της PATA, Δρ. Μάριο Χάρντι, δήλωσε: «Το φεστιβάλ παρέχει μια πλατφόρμα στην κοινότητα του ταξιδιωτικού εμπορίου για να αποκτήσει νέες γνώσεις, να συναντήσει ειδικούς και συναδέλφους, καθώς και να προβάλει και να περιηγηθεί σε προϊόντα από όλη την περιοχή της Ασίας-Ειρηνικού και πέραν αυτής. Επιπλέον, θέλαμε να προσαρμόσουμε την ιδέα της δικτύωσης με διασκεδαστικό και ελκυστικό τρόπο μέσω ζωντανών εμπειριών και εικονικών παρεών. Αυτή είναι η τέλεια ευκαιρία για τη βιομηχανία μας να έρθει κοντά και να εργαστεί προς μια πιο υπεύθυνη και ισχυρότερη βιομηχανία ταξιδιού και τουρισμού.”

Στο Φεστιβάλ Dream to Travel θα συμμετάσχουν δωρεάν, ενδιαφερόμενοι φορείς του B2B εμπορίου και του ταξιδιωτικού κλάδου. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα μοιάζει με αυτό ενός φεστιβάλ και όχι μιας ολοήμερης εκδήλωσης, με παιχνίδια και δραστηριότητες που θα παρέχουν την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να δικτυωθούν, να κοινωνικοποιηθούν και να διασκεδάσουν.

Κάθε εβδομάδα του φεστιβάλ είναι αφιερωμένο σε ένα συγκεκριμένο θέμα (εμπιστοσύνη, θάρρος, ευημερία και απεριόριστες δυνατότητες) και σε έναν συγκεκριμένο προορισμό.