Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η νέα σουίτα εργαλείων της Priceline αλλάζει το παιχνίδι για πιο έξυπνες ταξιδιωτικές κρατήσεις. Πρόκειται για την Trip Intelligence, μια σουίτα καινοτομίας με περισσότερα από 40 εργαλεία κρατήσεων και βελτιώσεις ιστότοπου.

Ενημερωμένο με τα ισχυρά δεδομένα πελατών -σε συνδυασμό με τη νέα τεχνολογία και τις εκτενείς δοκιμές- αυτό το πλούσιο σύνολο χαρακτηριστικών θα αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο οι ταξιδιώτες προγραμματίζουν και κάνουν κράτηση για τα ταξίδια τους.

Οι ταξιδιώτες περιμένουν όλο και μεγαλύτερη ευελιξία, εμπιστοσύνη και σιγουριά στον προγραμματισμό του ταξιδιού τους, την κράτηση και την ταξιδιωτική τους εμπειρία.
Αυτή η ανάγκη είναι ακόμη πιο έντονη σε άτομα που ταξιδεύουν διεθνώς ή κάνουν κράτηση για ταξίδια για πολλά άτομα ή μέλη της οικογένειας.

Η Priceline πρόσθεσε νέα τεχνολογία και χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν τους ταξιδιώτες να αντιμετωπίσουν πολύπλοκες ανάγκες και απαιτήσεις σχεδιασμού.

Παρέχοντας ακόμη περισσότερες πληροφορίες, πλαίσιο και επιλογές κατά τη διάρκεια της διαδικασίας κράτησης, ο προγραμματισμός του ταξιδιού και η λήψη αποφάσεων είναι πιο ενημερωμένοι και ακόμη πιο εύκολοι από ποτέ.

Όσον αφορά στην κράτηση ταξιδιού, οι επιλογές είναι ατελείωτες, δήλωσε ο Brett Keller, Διευθύνων Σύμβουλος της Priceline.

Με πάνω από δύο δεκαετίες κορυφαίας τεχνολογικής καινοτομίας και διαπραγμάτευσης τιμών, η Priceline παραμένει ο αξιόπιστος ταξιδιωτικός συνεργάτης για εκατομμύρια ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο όταν κάνουν κράτηση για τα πιο περίπλοκα ταξίδια τους.

Η συλλογή των χαρακτηριστικών Trip Intelligence μετριάζει τις πολυπλοκότητες που αντιμετωπίζουν οι προγραμματιστές ταξιδιών, ώστε να μπορούν να εστιάζουν στις στιγμές που έχουν σημασία.

Η προσέγγιση καθορισμού κατηγορίας της Priceline επικεντρώνεται στη συνεχή καινοτομία για να οδηγεί τους ταξιδιώτες στο χαρούμενο μέρος τους για την ευτυχισμένη τιμή τους.

Τι περιλαμβάνει η νέα σουίτα Trip Intelligence

Η σουίτα Trip Intelligence αναπτύχθηκε από τις εκτενείς γνώσεις πελατών της Priceline, σε συνδυασμό με συνεχείς δοκιμές και δισεκατομμύρια σήματα δεδομένων, για να ενδυναμώσει τους ταξιδιώτες με εύχρηστα, καλύτερα στην κατηγορία του ταξιδιωτικά προϊόντα.

Penny, η ιδιόκτητη γενετική λύση AI της Priceline

Η Penny υπερβαίνει τις δυνατότητες ενός παραδοσιακού chatbot, χρησιμεύοντας ως αξιόπιστος ταξιδιωτικός βοηθός σε ολόκληρο το ξενοδοχειακό δίκτυο της Priceline.

Με τη βοήθεια της Penny, οι ταξιδιώτες μπορούν να λάβουν ακριβείς και συγκεκριμένες πληροφορίες για να προσαρμόσουν τις κρατήσεις τους στις προτιμήσεις τους. Επιπλέον, με τις υπερσύγχρονες λειτουργίες ασφαλείας της Priceline και το tokenization πληρωμών, οι πελάτες μπορούν με ασφάλεια και ασφάλεια να κάνουν κράτηση απευθείας μέσα στο chatbot.

Λειτουργίες Intel Neighborhood

Ενσωματώνοντας νέα εργαλεία και φίλτρα, όπως απόσταση από αξιοθέατα, προβολές ξενοδοχείων σε επίπεδο δρόμου, αξιολογήσεις γειτονιών, βελτιωμένους χάρτες και ενημερώσεις καιρού, η Priceline επιτρέπει στους ταξιδιώτες να χρησιμοποιούν υπερτοπικές πληροφορίες για να τους βοηθήσουν να επιλέξουν το ξενοδοχείο που προτιμούν.

Φίλτρα και κριτικές για οικογένειες

Αναγνωρίζοντας τις μοναδικές απαιτήσεις των οικογενειακών ταξιδιών, η Priceline εισήγαγε επίσης μια ποικιλία φίλτρων και κριτικών για οικογένειες.

Αυτές οι προσθήκες απλοποιούν τη σύνθετη διαδικασία προγραμματισμού οικογενειακών και ομαδικών ταξιδιών, βοηθώντας τους ταξιδιώτες να βρουν τα καλύτερα καταλύματα, πτήσεις και ενοικιάσεις αυτοκινήτων με βάση συγκεκριμένες ανάγκες, όπως ευέλικτες πολιτικές, θέσεις, χωρητικότητα αποσκευών και χαρακτηριστικά ασφαλείας.

Συστάσεις μόνο για εσάς

Περιηγηθείτε σε μια λίστα με δυναμικά επιλεγμένες προτάσεις ξενοδοχείων προσαρμοσμένων στα ενδιαφέροντά σας, βοηθώντας σας να κλείσετε το σωστό ξενοδοχείο στη σωστή τιμή με ταχύτητα και σιγουριά.

Επανακράτηση πτήσης

Επανακρατήστε την πτήση σας χρησιμοποιώντας την αεροπορική σας πίστωση απευθείας στην Priceline, δεν χρειάζεται να περιμένετε σε αναμονή έναν εκπρόσωπο αεροπορικής εταιρείας για να επαναφέρετε το ταξίδι σας σε καλό δρόμο.

Οι νέες δυνατότητες θα είναι διαθέσιμες σε όλους τους πελάτες της Priceline από τις 28 Ιουνίου.