Η Princess Cruises αποκάλυψε μια εκπληκτική νέα και προσαρμοσμένη πλατφόρμα πλοίων που είναι το μεγαλύτερο πλοίο της μάρκας που θα φιλοξενήσει πάνω από 4.000 επισκέπτες.

Το νέο Sun Princess διαθέτει εκπληκτική θέα, εκτεταμένους, καινοτόμους χώρους ψυχαγωγίας, πολυώροφες τραπεζαρίες και καταλύματα επόμενου επιπέδου, ενώ παραμένει πιστή στις ομαλές καθαρές γραμμές και τη σχεδιαστική αισθητική εμπνευσμένη από το εικονίδιο Seawitch και δημοφιλές στο αυθεντικό «Love Boat».

Επί του παρόντος υπό ναυπήγηση στο ναυπηγείο Fincantieri και προγραμματισμένο να κάνει το ντεμπούτο του στις αρχές του 2024, το σκάφος των 175.500 τόνων είναι το μεγαλύτερο πλοίο Princess που έχει κατασκευαστεί ποτέ και αγκαλιάζει την ιταλική κληρονομιά, διαθέτοντας ένα εμβληματικό Piazza και The Dome επόμενου επιπέδου, ενώ ο χώρος ψυχαγωγίας είναι εμπνευσμένος από τις βεράντες της Σαντορίνης.

Το Sun Princess θα διαθέτει επίσης το αποκλειστικό Princess Medalion που θα επεκτείνει την ηγετική θέση της Princess στην παροχή εξαιρετικών εξατομικευμένων εμπειριών σε απαράμιλλη κλίμακα. Το Princess είναι μοναδικό στην ικανότητα να προσφέρει απίστευτες ανέσεις κρουαζιερόπλοιων χαρακτηριστικών των μεγαλύτερων πλοίων στον κόσμο, ενώ παράλληλα παρέχει εξατομικευμένες υπηρεσίες που βρίσκονται στα μικρότερα πλοία του κλάδου.

«Το Sun Princess είναι μια νέα και προσαρμοσμένη πλατφόρμα πλοίων, σχεδιασμένη για να αγκαλιάζει ταυτόχρονα την κληρονομιά της Princess, ενώ παράλληλα πιέζει με τόλμη στο μέλλον με εμβληματικές, κομψές και αγνές γραμμές μοναδικές για την επωνυμία μας», δήλωσε ο John Padgett, πρόεδρος της Princess Cruises.

Η γραμμή κρουαζιέρας ανακοίνωσε επίσης ότι η Sun Princess θα πραγματοποιήσει μια εναρκτήρια περίοδο άνοιξη/καλοκαίρι με κρουαζιέρες στη Μεσόγειο, ακολουθούμενη από ταξίδια στη Δυτική και Ανατολική Καραϊβική από το Port Everglades της Φλόριντα το φθινόπωρο του 2024.