Η Princess Cruises θα επεκτείνει το βραβευμένο πρόγραμμα Captain’s Circle Loyalty program για επισκέπτες όλων των ηλικιών, επιβραβεύοντας έτσι τους πιστούς της μικρούς επισκέπτες με προνόμια που απολαμβάνουν μόνο ενήλικα μέλη. Προηγουμένως, μόνο οι επισκέπτες που ήταν 18 ετών και άνω, μπορούσαν να γίνουν μέλη.

Με την επέκταση του προγράμματος πιστότητας, η Princess Cruises έχει γίνει η πρώτη και μόνη γραμμή κρουαζιέρας που παρέχει στους νέους επιβάτες Elite και Platinum status, δωρεάν Wi-Fi.

Επιπλέον, τα σκάφη MedallionClass προσφέρουν το καλύτερο Wi-fi στη θάλασσα, παρέχοντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαμβάνουν γρήγορη, αξιόπιστη και απεριόριστη υπηρεσία Διαδικτύου για να μοιράζονται εύκολα τις εμπειρίες τους με τους φίλους και την οικογένειά τους, να παρακολουθούν τηλεοπτικές εκπομπές, ταινίες και αθλητικές εκδηλώσεις, να πραγματοποιούν φωνητικές κλήσεις και βίντεο.

Η τελευταία προσφορά έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει μια νέα εμπειρία για παιδιά και εφήβους στο πολυτελές στόλο της κρουαζιέρας.