Σύνταξη: tourismtoday.gr

Η Princess Cruises παρέλαβε επίσημα το νεότερο κρουαζιερόπλοιο της, το Discovery Princess στο ναυπηγείο Fincantieri στο Monfalcone της Ιταλίας.

Το Discovery Princess επεκτείνει τον στόλο της γραμμής κρουαζιέρας σε 15 πλοία MedallionClass και διαθέτει μια εξέλιξη της πλατφόρμας σχεδιασμού που χρησιμοποιήθηκε για τα προηγούμενα πλοία Royal-Class της εταιρείας.

Μπορεί να φιλοξενήσει 3.660 επισκέπτες προσφέροντας τους μια σειρά από καινοτόμες νέες εμπειρίες, συναρπαστική θέα 270 μοιρών στις σουίτες Sky, επιλογές φαγητού παγκόσμιας κλάσης, παραστάσεις παραγωγής σε στυλ Broadway και πολλά άλλα.

Το νέο πλοίο θα χρησιμοποιεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες για τη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, την επεξεργασία των λυμάτων και την υποστήριξη των προσπαθειών περιβαλλοντικής συμμόρφωσης.

Μετά την αναχώρηση από την Ιταλία, το πλοίο θα αποπλεύσει από το Λος Άντζελες σε μια σειρά ταξιδιών στη Μεξικανική Ριβιέρα και στην Ακτή της Καλιφόρνια μεταξύ 27 Μαρτίου και 24 Απριλίου πριν προσφέρει επταήμερες κρουαζιέρες στην Αλάσκα από το Σιάτλ.