Η Qatar Airways ανακοινώνει ότι θα πραγματοποιεί τέσσερις εβδομαδιαίες πτήσεις προς Άκρα, στη Γκάνα μέσω Λάγος από τις 29 Σεπτεμβρίου 2020, καθιστώντας τον τέταρτο νέο προορισμό που ξεκίνησε από τον εθνικό αερομεταφορέα του Κράτους του Κατάρ από την έναρξη της πανδημίας.

Η υπηρεσία θα λειτουργεί από το υπερσύγχρονο Boeing 787 Dreamliner της αεροπορικής εταιρείας με 22 θέσεις στην Business Class και 232 θέσεις στην Economy Class.

Με πτήσεις σε περισσότερους από 28 προορισμούς στην Ασία-Ειρηνικό, 31 στην Ευρώπη, 12 στη Μέση Ανατολή και εννέα στη Βόρεια Αμερική, οι επιβάτες που θέλουν να ταξιδέψουν προς ή από τη Γκάνα μπορούν πλέον να απολαύσουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα μέσω του καλύτερου αεροδρομίου στη Μέση Ανατολή, το Hamad.

Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου, η Qatar Airways θα εκτελεί 46 εβδομαδιαίες πτήσεις σε 14 προορισμούς στην Αφρική, συμπεριλαμβανομένων των Αντίς Αμπέμπα, Νταρ Ες Σαλάμ, Τζιμπουτί, Εντέμπε, Κίγκαλι, Κιλιμάντζαρο, Λάγος, Μογκαντίσου, Ναϊρόμπι, Σεϋχέλλες, Τύνιδες, Βίντχουκ και Ζανζιβάρη.