Η Qatar Airways και η JetBlue εγκαινιάζουν μια αμοιβαία συνεργασία αφοσίωσης, αποφέροντας πρόσθετα προνόμια στα μέλη των προγραμμάτων πίστης και των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Τα μέλη του Privilege Club της Qatar Airways μπορούν πλέον να κερδίζουν Qmiles σε πτήσεις που εκτελούνται από την JetBlue και τα μέλη της JetBlue TrueBlue μπορούν να κερδίζουν πόντους σε πτήσεις της Qatar Airways.

Τα μέλη του Privilege Club μπορούν πλέον να πετούν σε περισσότερους προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική, συνδέοντας πέρα ​​από τις αμερικανικές πύλες της Qatar Airways στο δίκτυο 100 πόλεων της JetBlue, κερδίζοντας παράλληλα Qmiles.

Αυτό φέρνει τον συνολικό αριθμό προορισμών στην Αμερική σε περισσότερες από 300 πόλεις, επιτρέποντας στα μέλη του Privilege Club να κερδίζουν Qmiles όταν πετούν με τις συνεργαζόμενες αεροπορικές εταιρείες μας.

Τα μέλη του Privilege Club μπορούν επίσης να ανυπομονούν να χρησιμοποιήσουν τα Qmiles τους για να πετάξουν με το JetBlue, μια επιλογή που θα είναι διαθέσιμη τους επόμενους μήνες.

Αυτό θα παρέχει στα μέλη του Privilege Club μεγαλύτερη ευελιξία για να απολαμβάνουν πτήσεις βραβείων όταν πετούν στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Καραϊβική και την Κεντρική Αμερική.

Μάθετε περισσότερα στο http://www.qatarairways.com/en/Privilege-Club/JetBlue.html.

Πέρυσι, το Privilege Club της Qatar Airways ήταν ένα από τα πρώτα προγράμματα επιβράβευσης αεροπορικών εταιρειών που ανακοίνωσε προσφορά επέκτασης επιπέδου έως και 12 μηνών στα μέλη του και, νωρίτερα φέτος, το Privilege Club τίμησε μια περαιτέρω προστασία του καθεστώτος επιπέδου έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021.

Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους, το Privilege Club συνέχισε να επενδύει στον επαναπροσδιορισμό του προγράμματος, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης του αριθμού των Qmiles που απαιτούνται για την κράτηση πτήσεων βραβείων έως και 49% καθώς και την κατάργηση των τελών κράτησης για πτήσεις βραβείων. Επίσης, αναθεώρησε την πολιτική του για τα Qmiles, ώστε όταν ένα μέλος τα κερδίζει ή τα ξοδεύει, το υπόλοιπό του να ισχύει για άλλους 36 μήνες.

Στο Διεθνές Αεροδρόμιο Hamad, τα μέλη του Privilege Club μπορούν να απολαύσουν τα πιο πολυτελή σαλόνια στον κόσμο. Τα μέλη της Platinum μπορούν να ζήσουν το απίστευτο Al Safwa First Class Lounge με δύο επισκέπτες όταν ταξιδεύουν σε Business Class, και έχουν επίσης δικαίωμα να εισέλθουν στο σαλόνι όταν ταξιδεύουν σε Economy Class.

Τα Gold μέλη μπορούν να χαλαρώσουν στο Al Mourjan Business Lounge με έναν επισκέπτη και τα μέλη Silver μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτό ως άτομα. Όλα τα μέλη του Privilege Club που ταξιδεύουν με βραβευμένες πτήσεις σε Business Class μπορούν να απολαύσουν τις εξαιρετικές εγκαταστάσεις στο Al Mourjan Business Lounge.