Η Qatar Airways συνεχίζει τις πτήσεις της Ντόχα – Μάλαγα καθώς η Ισπανία αρχίζει να περιορίζει τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς για τους τουρίστες.

Οι πλήρως εμβολιασμένοι ταξιδιώτες θα μπορούν σύντομα να επισκεφθούν για άλλη μια φορά τη Μάλαγα, ενώ απολαμβάνουν επίσης τη βραβευμένη φιλοξενία και εξυπηρέτηση της Qatar Airways.

Η Μάλαγα είναι μια όμορφη και κοσμοπολίτικη πόλη που βρίσκεται κατά μήκος της Costa del Sol της Ισπανίας στη νότια ισπανική περιοχή της Ανδαλουσίας. Η πόλη προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία δραστηριοτήτων για να απολαύσουν οι επισκέπτες, όπως η εξερεύνηση του ιστορικού ρωμαϊκού φρουρίου.

Η Μάλαγα έγινε ο τρίτος ισπανικός προορισμός για το δίκτυο Qatar Airways τον Ιούνιο του 2018 και θα εξυπηρετηθεί με πτήσεις την Παρασκευή και την Κυριακή από τη Ντόχα, χρησιμοποιώντας ένα από τα σύγχρονα, βιώσιμα και νεαρά αεροσκάφη Airbus A350-900 της αεροπορικής εταιρείας με θέσεις για 36 στην Business Class και 247 στην Οικονομική Θέση. Η εποχιακή υπηρεσία θα λειτουργεί από 2 Ιουλίου έως 12 Σεπτεμβρίου.