H Qualco αποτελεί πλέον ενεργό μέλος του δικτύου συνεργατών της Interworks Cloud Services. Συγκεκριμένα, με την ένταξή της στο επίπεδο Premium Partner,  προσφέρει στους πελάτες της τεχνολογικά προηγμένες υπηρεσίες στο Cloud με κύρια οφέλη, τη μείωση του κόστους επένδυσης σε υποδομές ΙΤ και την ευελιξία στις εκάστοτε ανάγκες τους.

Το πρόγραμμα συνεργατών της Interworks απευθύνεται στις εταιρείες πληροφορικής και είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να τους προσφέρει όλα τα εργαλεία αλλά και την εκπαίδευση, την υποστήριξη και την τεχνογνωσία  που χρειάζονται ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν αποτελεσματικά στις απαιτήσεις της τεχνολογίας Cloud. Παράλληλα, οι συνεργάτες δημιουργούν νέα πηγή εσόδων και  διευρύνουν το πελατολόγιο τους με νέες υπηρεσίες.

Ο κος Σταμάτης Μπαρμπουνάκης, Sales Manager της Interworks δήλωσε: “ Με την ένταξη της Qualco στο οικοσύστημά μας προστίθεται ένας ακόμα πολύτιμος συνεργάτης ενώ επιβεβαιώνεται η  αποτελεσματικότητα του μοντέλου συνεργασίας που προωθούμε στην αγορά πληροφορικής. Είμαστε σίγουροι για την επιτυχία αυτής της συνεργασίας”.

Ο Σπύρος Ρέτζεκας, Διευθυντής του τμήματος IT Infrastructure Services της Qualco επισημαίνει: “Η συνεργασία με την Interworks αποτελεί στρατηγικό βήμα στην προσπάθεια της εταιρείας μας να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις προκλήσεις της αγοράς. Σκοπός μας είναι να χτίσουμε πάνω στο Infrastructure as a Service layer της Interworks, μια σειρά από Infrastructure Utility Services τα οποία θα καλύπτουν τις επιχειρησιακές ανάγκες των πελατών μας σε χαμηλότερο κόστος. Παράλληλα η εμπειρία και τεχνογνωσία μας θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε  μια σειρά από added value υπηρεσίες στην περιοχή του Disaster Recovery & Business Continuity, όπως επίσης και σε  IT Sourcing Strategy Design, IT Sourcing Management και IT Sourcing Organization  setup”.