Ο Όμιλος Radisson Hotel ανακοινώνει τα εγκαίνια του Radisson Safari Hotel Hoedspruit , του πρώτου του ξενοδοχείου Safari στην Αφρική και του 11ου ξενοδοχείου στη Νότια Αφρική.

Χτισμένο ανάμεσα σε δύο διάσημα φυσικά καταφύγια, το Εθνικό Πάρκο Kruger και το φαράγγι του ποταμού Blyde, το ξενοδοχείο βρίσκεται 2χλμ έξω από το Hoedspruit στην καρδιά των λιβαδιών στην επαρχία Limpopo και μόλις 20 λεπτά από το αεροδρόμιο Eastgate.

Με μαγευτική θέα στα βουνά Drakensberg, την ψηλότερη οροσειρά της Νότιας Αφρικής, το Radisson Safari Hotel Hoedspruit περιβάλλεται από ατελείωτες δραστηριότητες. Οι επισκέπτες μπορούν να λάβουν μέρος σε περιπέτειες σαφάρι για να εντοπίσουν την τοπική άγρια ​​ζωή, όπως λιοντάρια, ρινόκερους και ελέφαντες, να κάνουν πεζοπορία με άλογο ή να απολαύσουν το απέραντο τοπίο από ένα αερόστατο.

Το Radisson Safari Hotel Hoedspruit προσφέρει μια σειρά από τύπους δωματίων, από standard δωμάτια με θέα στον κήπο και το βουνό έως τις Premium σουίτες που διαθέτουν τις δικές τους ιδιωτικές πισίνες και χαλαρωτικούς εξωτερικούς χώρους καθιστικού για να απολαύσετε το φυσικό τοπίο. Με σύγχρονο σκανδιναβικό ντιζάιν, τα 138 δωμάτια και σουίτες του ξενοδοχείου προσφέρουν ένα χαλαρωτικό περιβάλλον με φυσικά υλικά, ξύλινες λεπτομέρειες και πλούσια, γήινα χρώματα που αποτίουν φόρο τιμής στο αφρικανικό περιβάλλον.

Στο εστιατόριο με αχυρένια στέγη, Mirage, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν κουζίνα εμπνευσμένη από τη Νότια Αφρική και τον Λίβανο, με εύκολη πρόσβαση σε χώρο ηλιοθεραπείας και πισίνα το καλοκαίρι, καθώς και υπαίθριο τζάκι τα πιο δροσερά βράδια. Το εστιατόριο Pegasus προσφέρει φρέσκα και υγιεινά μεσογειακά, ιταλικά, μεξικάνικα και αμερικανικά πιάτα, καθώς και γκουρμέ παγωτό και παγωμένα κοκτέιλ, που σερβίρονται δίπλα στην πισίνα μόνο για ενήλικες. Στο τρίτο εστιατόριο του ξενοδοχείου, το Boma, οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν μερικές από τις πιο δημοφιλείς λιχουδιές της Αφρικής, όπως το τοπικό λουκάνικο Boerewors και επιλογή κρέατος κυνηγιού.

Το Radisson Hotel Safari Hoedspruit διαθέτει οροφή από ζαρντινιέρα και εντυπωσιακή θέα στα γύρω λιβάδια και προσφέρει μια ήρεμη και αναζωογονητική απόδραση στο Amani Spa. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν διάφορες περιποιήσεις στις πέντε αίθουσες του σπα, συμπεριλαμβανομένης της ιδιωτικής σουίτας για ζευγάρια. Το σπα διαθέτει επίσης ένα μπαρ ευεξίας, σαλόνι μαλλιών και νυχιών και ένα χαλαρωτικό ατμόλουτρο. Ένα 24ωρο γυμναστήριο είναι επίσης προσβάσιμο σε επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της διαμονής τους και προσφέρει τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό καρδιαγγειακής άσκησης και προπόνησης ενδυνάμωσης, καθώς και συνεδρίες γιόγκα ή τάι τσι κρυμμένες ανάμεσα στα λιβάδια.

Οι ευέλικτοι χώροι συσκέψεων και εκδηλώσεων του ξενοδοχείου αποτελούνται από πέντε διαφορετικούς χώρους συσκέψεων, συμπεριλαμβανομένων άνετων αίθουσες συνεδριάσεων, αίθουσες συσκέψεων και μια κύρια αίθουσα δεξιώσεων που μπορεί να φιλοξενήσει έως και 200 ​​επισκέπτες.