Σύνταξη: tourismtoday.gr

Ο Radisson Hotel Group ενισχύει το χαρτοφυλάκιο του σε όλη τη Μέση Ανατολή. Κυρίως στις βασικές αγορές του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (ΗΑΕ) και στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας (KSA).

Ως μέρος του πενταετούς σχεδίου επέκτασης και μετασχηματισμού του ανακοίνωσε σχέδια να φτάσει τα 100 ξενοδοχεία στην περιοχή έως το 2025.

Τα νέα ξενοδοχεία σε ΗΑΕ

Η περιφερειακή επέκταση του Radisson Hotel Group ηγείται από το άνοιγμα δύο νέων ιδιοκτησιών σε θέρετρα στα ΗΑΕ. Συμπεριλαμβανομένης της εισόδου της μάρκας στο βορειότερο εμιράτο των ΗΑΕ, με το άνοιγμα της πρώτης ιδιοκτησίας Radisson στο Ras Al Khaimah.

Το θέρετρο βρίσκεται στο νησί Al Marjan, το πρώτο τεχνητό αρχιπέλαγος του Ras Al Khaimah. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν εκπληκτική θέα στον Περσικό Κόλπο.

Το παραλιακό θέρετρο θα αποτελείται από δύο κτίρια με 408 δωμάτια και μια εντυπωσιακή συλλογή από εστιατόρια. Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα ανοίξει στις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Ο όμιλος ανακοίνωσε επίσης το πρώτο του θέρετρο που πρόκειται να ανοίξει στο Palm Jumeirah του Ντουμπάι το 1ο τρίμηνο του 2022.

Φωλιασμένο στις ειδυλλιακές ακτές του Περσικού Κόλπου, το κατάλυμα θα διαθέτει 389 δωμάτια. Καθώς και πέντε μοναδικά καταστήματα τροφίμων και ποτών που προσφέρουν εξαιρετικές γευστικές εμπειρίες και εξαιρετική θέα.

Τα νέα ξενοδοχεία σε KSA

Διατηρώντας ισχυρή δυναμική ανάπτυξης φέτος και ενισχύοντας την παρουσία του στην KSA, η Radisson Hotel Group ανακοίνωσε την έναρξη δύο νέων ξενοδοχείων στο Ριάντ.

Το Radisson Hotel Riyadh Airport θα εξυπηρετεί επαγγελματίες και ταξιδιώτες αναψυχής, ομάδες και οικογένειες.

Το κατάλυμα θα διαθέτει 471 δωμάτια, διώροφα και βίλες, μαζί με δύο εστιατόρια, ένα καφέ στο λόμπι και μια επιλογή για φαγητό όλη την ημέρα.

Το Mansard Riyadh, ένα Radisson Collection Hotel, θα προσφέρει στους επισκέπτες σύγχρονη άνεση στην καρδιά της πόλης.

Το ακίνητο βρίσκεται κατά μήκος της νέας γραμμής του μετρό με εύκολη πρόσβαση στο αεροδρόμιο, καθώς και στην πολυσύχναστη γειτονιά Hittin και στην οικονομική συνοικία King Abdullah.

Η Μέση Ανατολή βασική αγορά του Radisson Hotel Group

«Η Μέση Ανατολή παραμένει μια βασική αγορά για εμάς. Οι φιλοδοξίες μας να επεκταθούμε σε ολόκληρη την περιοχή παραμένουν σταθερές, λέει ο Tim Cordon Αντιπρόεδρος Radisson Hotel Group σε Μέση Ανατολή και Αφρική.

Συνεχίζουμε να επιταχύνουμε περαιτέρω την παρουσία μας με συναρπαστικά επερχόμενα ανοίγματα και υπογραφές.»

Ο όμιλος διαθέτει 46 ξενοδοχεία, θέρετρα και εξυπηρετούμενα διαμερίσματα στη Μέση Ανατολή. Το χαρτοφυλάκιό σε KSA αποτελεί πλέον περίπου το 50% της παρουσίας στην περιοχή.