Το Radisson Hotel Group υπέγραψε τη μεγαλύτερη συμφωνία διαχείρισης ξενοδοχείων στη Νέα Ζηλανδία, για το 2019.
Θα εισέλθει στην αγορά φιλοξενίας της χώρας με τέσσερις νέες ιδιότητες που περιλαμβάνουν 777 δωμάτια και καλύπτουν τρεις κορυφαίες μάρκες του. Τις Radisson Blu, Radisson RED και Park Inn by Radisson.

Τέσσερις συμφωνίες με θυγατρικές της NZ Horizons Limited και Remarkables Hotel Limited, που ειδικεύονται στην ξενοδοχειακή ανάπτυξη στη Νέα Ζηλανδία, θα οδηγήσουν στην κυκλοφορία τα ολοκαίνουργια ξενοδοχεία Radisson Blu και Radisson RED στο Κουίνσταουν και του Radisson Blu και Park Inn στη λίμνη Tekapo.

Τα τέσσερα νέα ακίνητα είναι προγραμματισμένα να ανοίξουν το 2021 και το 2022, προσθέτοντας συνολικά 777 άνετα και άρτια εξοπλισμένα δωμάτια. Και μια σειρά από διεθνείς ανέσεις στον τομέα φιλοξενίας της Νέας Ζηλανδίας.

Το Radisson Blu Hotel σε Κουίνσταουν, που πρόκειται να ανοίξει το 4ο τρίμηνο του 2022, θα διαθέτει 171 δωμάτια και σουίτες και μια πλήρη γκάμα υψηλών προδιαγραφών παροχών, όπως executive lounge, σύγχρονα καταστήματα, άρτια εξοπλισμένο γυμναστήριο και σύγχρονους χώρους εκδηλώσεων.
Το ίδιο διάστημα αναμένεται να ανοίξει στο Κουίνσταουν και το 257 δωματίων Radisson RED.