Η Radisson Hotel Group ανακοίνωσε το νέο πρόγραμμα επιβράβευσης Radisson Rewards, το οποίο θα ανοίξει τις πόρτες για τους επισκέπτες να απολαμβάνουν πολύτιμα και αποκλειστικά προνόμια πιο γρήγορα, με τα VIP μέλη να προχωρούν στην υψηλότερη βαθμίδα δύο φορές πιο γρήγορα από πριν.

Τα οφέλη είναι διαθέσιμα από την πρώτη μέρα και είναι διαθέσιμα σε ολόκληρο το ταξίδι των μελών από την έμπνευση έως την κράτηση. Αυτό περιλαμβάνει προνόμια κατά τη διαμονή, όπως δωρεάν αναβαθμίσεις, εκπτώσεις σε F&B και πρόσθετες εμπειρίες, καθώς και προνόμια μετά τη διαμονή, όπως η επιλογή να γίνει η διαμονή ουδέτερη από άνθρακα.

Το νέο πρόγραμμα αφοσίωσης του Ομίλου έχει απλοποιηθεί για να γίνει το πιο βελτιωμένο στον τομέα με μόλις τρία επίπεδα (Club, Premium και VIP), προσφέροντας στα μέλη την ταχύτερη διαδρομή για να ανυψώσουν την κατάστασή τους, να κερδίσουν και να εξαργυρώσουν περισσότερους πόντους αφοσίωσης και να ξεκλειδώσουν έναν οικοδεσπότη των παροχών VIP. Το νέο Discount Booster για μελλοντικές κρατήσεις – ένα μοναδικό χαρακτηριστικό στα προγράμματα πιστότητας του κλάδου – θα επιτρέψει στα μέλη να επιλέξουν να ενισχύσουν την έκπτωσή τους μειώνοντας τον αριθμό των πόντων που κερδίζουν.

Το μοντέλο νομίσματος έχει βελτιωθεί με τα μέλη πλέον να μπορούν να κάνουν κράτηση οποιουδήποτε τύπου δωματίου σε οποιοδήποτε ξενοδοχείο, διευκολύνοντας την κράτηση μιας Βραδιάς Βραβείων με το νέο μοντέλο δυναμικής εξαργύρωσης, ενώ προσφέρει περισσότερους τρόπους για να κερδίσετε και να εξαργυρώσετε. Τα μέλη μπορούν να χρησιμοποιούν τους πόντους τους ακριβώς όπως και όποτε θέλουν και τώρα έχουν την ευελιξία να επιλέξουν πόσους πόντους θα χρησιμοποιήσουν για μια βραδιά βραβείων ή να συνδυάσουν οποιοδήποτε ποσό πόντων με μετρητά για κρατήσεις δωματίων και υπηρεσίες ξενοδοχείου με αυτό το ολοκαίνουργιο μοντέλο δυναμικής εξαργύρωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που εγκαινιάζουμε το νέο μας πρόγραμμα Radisson Rewards και ευχαριστούμε τα μέλη μας για την αφοσίωσή τους. Τώρα είναι η ώρα μας να τους ανταμείψουμε με μια νέα σειρά εξατομικευμένων πλεονεκτημάτων για να διασφαλίσουμε ότι κάθε στιγμή έχει σημασία όταν μένουν στη Radisson Hotel Group. Αυτά τα συναρπαστικά νέα προνόμια σίγουρα θα ενθαρρύνουν τα νέα μέλη να ενταχθούν και να παρακολουθήσουν γρήγορα την ιδιότητά τους ως μέλους με ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα προγράμματα επιβράβευσης ξενοδοχείων στον κόσμο, καθώς μένουν στο εντυπωσιακό ξενοδοχειακό μας αποτύπωμα σε όλο τον κόσμο”, λέει η Cristina Serra , Global Senior Vice President Brand, Experience & Customer Strategy στη Radisson Hotel Group.

Το νέο πρόγραμμα στοχεύει να είναι το πιο εξατομικευμένο στον κλάδο και προσφέρει επιλογές με βάση τις προτιμήσεις των επισκεπτών και τα προηγούμενα αιτήματα. Δημιουργείται ένα ολοκληρωμένο προφίλ μέλους που επιτρέπει την προσαρμογή και προσαρμογή των προνομίων μελών ανά κράτηση. Το Radisson Rewards παρέχει τώρα μια βελτιωμένη ψηφιακή εμπειρία για τα μέλη, συμπεριλαμβανομένης μιας νέας ιδιωτικής περιοχής στο προφίλ μέλους τους στο διαδίκτυο και στην εφαρμογή για γρήγορη πρόσβαση σε χρήσιμες πληροφορίες όπως οι προηγούμενες κρατήσεις, τα τιμολόγια, τα αγαπημένα τους ξενοδοχεία και πολλά άλλα.

Για επαγγελματίες Bookers και Planners, το Radisson Rewards θα είναι επίσης πλήρως ενσωματωμένο για να τους δίνει την ευκαιρία να κερδίζουν και να εξαργυρώνουν πόντους όταν κάνουν κράτηση για άλλους καθώς και σε προσωπικά ταξίδια. Το πρόγραμμα είναι πιο ευέλικτο επιτρέποντας στους επαγγελματίες του ταξιδιού να μοιράζονται τους πόντους τους με άλλα μέλη, να τους χρησιμοποιούν για να κάνουν κράτηση για χώρους συσκέψεων και εκδηλώσεων και να κερδίζουν επιπλέον πόντους όταν παραπέμπουν ένα νέο μέλος.

Η αειφορία είναι μία από τις υψηλότερες προτεραιότητες του Ομίλου Radisson Hotel. Τα μέλη του Radisson Rewards μπορούν πλέον να κάνουν τη διαμονή τους στο ξενοδοχείο ουδέτερη ως προς τον άνθρακα εξαργυρώνοντας μόλις 325 πόντους την ημέρα για να αντισταθμίσουν το αποτύπωμα άνθρακα της διαμονής τους με αξιόπιστο και απρόσκοπτο τρόπο. Το Radisson Rewards είναι ένα από τα λίγα προγράμματα επιβράβευσης που προσφέρουν αυτήν την επιλογή σε πόντους και ως αναπόσπαστο μέρος της διαμονής, κάνοντας την πράσινη διαμονή εύκολη.

Οι παγκόσμιες συνεργασίες θα διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για την πρόταση αξίας των μελών που προσφέρει το νέο πρόγραμμα πίστης. Η Radisson Rewards θα επεκτείνει το τρέχον χαρτοφυλάκιό της σε τρεις βασικούς πυλώνες με νέους ταξιδιωτικούς, οικονομικούς και βιώσιμους συνεργάτες. Το ταξιδιωτικό στοιχείο ξεκινά με το Radisson Rewards Experiences, όπου τα μέλη μπορούν να κάνουν κράτηση για εμπειρίες κερδίζοντας 20 πόντους ανά US$ που δαπανώνται εάν πραγματοποιηθούν πριν από το τέλος του 2022, συμπεριλαμβανομένων περιηγήσεων στα αξιοθέατα, ξεναγήσεων σε μουσεία και πρόσβασης σε τοπικά αξιοθέατα.