Σύνταξη: tourismtoday.gr

Το Radisson Hotel Group φέρνει το σήμα Radisson Individuals στη γερμανική πρωτεύουσα, το Βερολίνο.

Το γνωστό Hotel Berlin, Berlin -με 701 δωμάτια και σουίτες- θα γίνει μέλος της Radisson Individuals από τον Απρίλιο του 2023, επεκτείνοντας το διεθνές χαρτοφυλάκιο της επωνυμίας του Ομίλου σε 56 ξενοδοχεία σε λειτουργία και υπό ανάπτυξη παγκοσμίως, μια τεράστια επιτυχία επέκτασης μόλις 2,5 χρόνια μετά την έναρξη.

Το Hotel Berlin, Berlin, που άνοιξε το 1958 και γιορτάζει φέτος τα 65α γενέθλια του, δεν είναι μόνο ένα από τα πιο εμβληματικά ξενοδοχεία της πρωτεύουσας, αλλά και το τρίτο μεγαλύτερο ξενοδοχείο στο Βερολίνο με τα 701 δωμάτια και σουίτες, τα οποία διαθέτουν όλα ένα πολύ μοντέρνο , ατομικό σχέδιο.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στην πλατεία Lützowplatz στο Berlin-Mitte, κοντά στο διάσημο πολυκατάστημα KaDeWe, τον εμπορικό δρόμο Ku’damm και την όχθη του ποταμού Spree.

Από εδώ, η ζωντανή καθημερινή ζωή, η ιστορία και ο πολιτισμός της πόλης του Βερολίνου μπορούν εύκολα να εξερευνηθούν με τα πόδια, από τις άφθονες επιλογές δημόσιας συγκοινωνίας ακριβώς έξω από το ξενοδοχείο ή με ένα από τα ποδήλατα που διατίθενται προς ενοικίαση στη ρεσεψιόν.

Η Radisson Individuals είναι μια επωνυμία που ομαδοποιεί ξενοδοχειακές ιδιοκτησίες με μοναδικά χαρακτηριστικά και προσωπικότητα, ενώ πληροί τα υψηλά πρότυπα ποιότητας και εξυπηρέτησης που περιμένουν οι επισκέπτες από το Radisson Hotel Group.

Είναι μια μοναδική προσέγγιση για μεμονωμένα ξενοδοχεία με ισχυρές βαθμολογίες υπηρεσιών που μπορεί να εξετάσουν το ενδεχόμενο μετάβασης σε μια από τις άλλες επιτυχημένες μάρκες του Radisson Hotel Group σε μεταγενέστερο στάδιο.

Το 2022, η Radisson Individuals επεκτάθηκε με πάνω από 20 ακίνητα σε χώρες όπως η Ιταλία, η Γαλλία, η Πολωνία και η Ταϊλάνδη σε ένα συνολικό χαρτοφυλάκιο 56 ξενοδοχείων.