Η Rail Europe ανακοίνωσε την πρώτη της συμμετοχή ως εκθέτης στην ITB Berlin.

Η ταξιδιωτική έκθεση, θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις 9 Μαρτίου στο Βερολίνο.

Η Rail Europe, θα παρουσιάσει την εκτεταμένη γκάμα προϊόντων και λύσεων για ταξίδια, εμπειρογνώμονες στον τουρισμό και την κινητικότητα.

« Είμαστε περήφανοι που προωθούμε βιώσιμα και εύκολα ταξίδια με τρένο στην Ευρώπη. Η πρόσφατη επέκτασή μας στην προσφορά λύσεων κρατήσεων και για την ευρωπαϊκή τουριστική βιομηχανία αντανακλά τη δέσμευσή μας να κάνουμε τα ταξίδια με τρένο πιο προσιτά και να ανταποκρινόμαστε στην αυξανόμενη ζήτηση για περιβαλλοντικά υπεύθυνα ταξίδια. Η ITB Berlin παρέχει την τέλεια πλατφόρμα για να παρουσιάσουμε αυτές τις λύσεις και να επιδείξουμε τη συνεχή δέσμευσή μας στην απαιτούμενη κινητικότητα και οικολογική μετάβαση » , λέει ο Björn Bender, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Rail Europe.

Ο Björn Bender θα συμμετάσχει σε μια συζήτηση με τίτλο «Carriers at the Crossroads between Decarbonization and Changes in Booking and Travel Behavior» στις 7 Μαρτίου, από τις 1:00 έως τις 1:45 μ.μ. στο Hall 7.1b, Blue Stage. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, θα μοιραστεί το όραμα και τη στρατηγική της Rail Europe για τη βελτίωση της εμπειρίας του σιδηροδρομικού ταξιδιού σε όλη την Ευρώπη, καθιστώντας το πιο απλό, βιώσιμο και ευχάριστο.

Η Rail Europe είναι η παγκόσμια μάρκα αναφοράς για ευρωπαϊκές κρατήσεις τρένων, τόσο για μεμονωμένους ταξιδιώτες (B2C) όσο και για την ταξιδιωτική βιομηχανία (B2B) οπουδήποτε στον κόσμο. Αποστολή του είναι να συγκεντρώσει τους ευρωπαϊκούς σιδηροδρόμους σε διεθνή κλίμακα, να διευκολύνει το ταξίδι με τρένο και να φέρει περισσότερους ανθρώπους στο σιδηρόδρομο.

Η πλήρης σειρά των συνομιλιών, εκδηλώσεων και δραστηριοτήτων της Rail Europe στο ITB Berlin 2023 θα αποκαλυφθεί στα μέσα Φεβρουαρίου 2023.